delimatkap
Üye
-
Konu Sahibi
-
dostum eset hakkında iyi konu8şmuyorlar hep kötü yorumlar var aynı şey kaspery miydi neydi onun içinde aynısıEset ve usb disk security yükle hiç birşey olmaz ama eset bazen delirtebilir oyun yüklerken dllleri virüs sanabiliyor
dostum ben lisanslı kullanıyorum bu da öyle stabil çalışmasını engellermibu arada cr@ckli antivirüs yükleme stabil çalışmıyorlar
herhangi bir program kullanarak lisanslı hale getirdiysen stabil çalışmaz ama seri@l falan girersen sorun olmaz.dostum eset hakkında iyi konu8şmuyorlar hep kötü yorumlar var aynı şey kaspery miydi neydi onun içinde aynısı
dostum ben lisanslı kullanıyorum bu da öyle stabil çalışmasını engellermi
bende avast pro 8 var lisanslı işe yaramaz diyosun yani ama hala istediğim gibi bir anti virüs programı söylemedinherhangi bir program kullanarak lisanslı hale getirdiysen stabil çalışmaz ama seri@l falan girersen sorun olmaz.
sağol dostum bakacağım2013 antivürüs sıralamasına bak ona göre indir
norton için kötü diyorlar world belgesini bile virüs olarak algılıyormuş hack lemişler diyorlar nortonu ben zaten birdefender interne security 2014 yükledim çok iyi bir program aklınıza gelebilecek her türlü her çeşit virüsü buluyor ve siliyorNorton gayet iyi. Alternatif, Trend Micro Titanium Security.
norton için kötü diyorlar world belgesini bile virüs olarak algılıyormuş hack lemişler diyorlar nortonu ben zaten birdefender interne security 2014 yükledim çok iyi bir program aklınıza gelebilecek her türlü her çeşit virüsü buluyor ve siliyor
sende doğru diyorsun ama bazen kullananlardanda tavsiye almak gerekirNorton için kötü diyorlar demen yanlış bir kere. ben kullanıyorum gayet iyi hızı da makul ve word belgelerini virüs gibi okuma gibi bir sıkıntısı yok. başkalarından duyduğun yorumlarla çok hareket etme çünkü seni herzaman doğruya götürmez.
yüklemiş olduğun Bitdefender de gayet iyi bir antivirüs.
Her sene yapılan testlerde işlevsiz çıkıyor Microsoft Securitymeinstal yükle yani microsoft security essansiyel ben kullanıyorum gayet iyi
ben ultimate 7 kullanıyorum anti virüsü de var dediklerinin aynısını yaşıyorum eset ile tarıyorum pc yi 2-3 tane buluyo asc ile tarayınca bayağı bir buluyor virüsadvanced system care ultimate deneyebilirsin son sürümü. Uçanı kaçanı yakalıyor. Patchleri cr@ckleri bile buluyor. Bende eset 0 bulurken o 25 tane buldu. Bunlarda tehdit var diyor. Normal virüsleri direk alıyor karantinaya zaten. Bunun dışında birçok işlevi daha bulunuyor klon dosya temizleme ram yönetimi başlangıç yönetimi disk birleştirme gibi birçok işlev içinde bulunuyor.
aslında virüs değil çoğu ama tehdit olarak algılıyorben ultimate 7 kullanıyorum anti virüsü de var dediklerinin aynısını yaşıyorum eset ile tarıyorum pc yi 2-3 tane buluyo asc ile tarayınca bayağı bir buluyor virüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?