Anti Virüs Devi Eset' ten Korkutan Hata

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anti Virüs Devi Eset' ten Korkutan Hata
Anti-virüs devi Eset' in NOD32 ve Smart Security'si Windows dosyalarını nasıl karantinaya aldı ?

Anti virüs üreticisi Eset'in NOD 32 veya Smart Security yazılımlarını kullananlar, geçtiğimiz gün çok ciddi bir sorunla karşılaştılar. Eset'in son virüs güncellemelerini internetten yayınlamasından hemen sonra kullanıcılar Windows sistem dosyalarının her birinin birer virüs olduğuna dair (Win32/Kryptik.JX) uyarı pencereleri gördüler ve Eset bu dosyaları karantinaya alarak, erişimi engelledi. Durumu fark eden Eset yetkilileri hemen müdahale ederek kısa süre içerisinde yeni bir güncelleme yayınladılar.

Fakat bu sırada olan bir önceki güncellemeyi kurmuş kullanıcılara oldu. Eset yetkilileri sadece her 20 kullanıcıdan birinin bu durumda etkilendiğini açıkladı ve hepsinden özür diledi. "Durumu birkaç dakika içerisinde fark ettik ve hemen yeni bir güncelleme yayınladık" diye konuşan yetkililer, yeni güncellemenin yanı sıra karantinaya alınmış sistem dosyalarının nasıl tekrar kullanıma açılacağını izah eden bir de açıklama yayınladılar. Sorunla ilgili yayınlanan hata sayfasına
 
  • Beğen
Tepkiler: -efşan ve alpidinho


Catty

Catty

Emekli Yönetici
ya tabi öyle ..esed nod 32 utanmasa Windowsu silecek...:ehe
 
M3L!H

M3L!H

Üye
:D müthiş ya bu ne :) bence en iyisi eset değil eskiden iyiydi o şimdi avast :):oke:
 

ahmetim1555

Üye
Hıı eline sağlık bende diyom benim temp'deki ve Windows klasöründeki dosyalar ndn siliniyo diye geçti ama virüs buluyor siliyo bende bulaşmıştır deyip dokunmadım ...
 

theyureklicocuk

Üye
tam bi sıgır yazılım işde ne beklersin avira en iiisi
 

evwt

Üye
bu bişeymi yaa bende bir keresinde norton antivirüs kendi dosyalarınız viruslu diye sildi.sonrada her açılışta bilmemne dll dosyası eksik diye hata vermeye başladı norton.Neyse ki hemen format attık kurtulduk.dahada norton kullanmadım zaten :)
 
Furkan1103

Furkan1103

Üye
Ben KasperSKY Pure derim Niye ? Çünkü pure tam koruma veriyor . İS ^nin bile vermedigi korumayı verıyor ... K A S P E R S K Y P U R E 9 (h)
 
-efşan

-efşan

Üye
ahada daha kullanmam eseti
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt