Bilişim Profesörü
Üye
Anti mi virüs ?
Şimdi arkadaşlar özet geçecek olursam crackli kullandığım bazı yazılımlar var. Ama bu yazılımların cracklerini antivirüs virüs olarak algılıyor, peki size sorum bu crackler gerçekten virüs mü ? Yani zararı var mı ? Çünkü 1 hafta önce pc ye tamamen virüs bulaşmıştı,kullandığım hemen hemen tüm programları yükleyemedim, bu uygulama başlatılamadı falan yazıyordu bir de parantez içerisinde (0x000000c7) gibi bir şey vardı bu rakam ve sayılara emin değilim ama buna benzer bir şeydi. Zor kurtardım yani pc yi. Antivirüs olarak avast kullanıyorum ve ben bir setupa falan tıklarsam otomatik uyarıyor ve kendi temizliyor uygulamalarımı. Bu da benim hoşuma gitmiyor yani, böyle giderse hiç uygulamam kalmayacak
Size sorum ise;
Sizce antivirüs kullanmalı mıyım ?
Kullanmamalı mıyım ?
(not: Evde internet bağlantısı yok, yani internetten virüs gelemez. İndirmelerimi başka bir yerde yapıyorum
)
Size sorum ise;Sizce antivirüs kullanmalı mıyım ?
Kullanmamalı mıyım ?
(not: Evde internet bağlantısı yok, yani internetten virüs gelemez. İndirmelerimi başka bir yerde yapıyorum
)
Arkadaşlar o zaman antivirüs kullanayım. Peki bu adware dışındakileri sileceğim tamam ama asıl sorunum mesela direkt bir dosyaya tıklıyorum altta avastın otomatik penceresi var ya kırmızı renkli o çıkıyor ve hata otomatik engellendi diyor ve dosyamı siliyor. O zmana ne yapayım ? Gom player ın setup una bile aynı muameleyi yaptı, üstelik ***** falan da yok, gezginlerden indirme.
Öneriler için
Avast ile bir setupa tıkladım avast otomatik uygulamanın işini bitirdi