k11
Üye
Anti java (YASASIN SYMBIAN)
mobile oyunlar için en son en iyi teknoloji dedikleri fakat hiç bi işe yaramayan
java bozuntusundan nefret ediyorum herzamna bir hata veriyor tek kolaylıgı arsiv ibiçimde olması ve kolay yüklenmesi ama en iyi oyunları bile rezalet hiç kalite yok en kaliteli oyun cocuk oyunları gibi ......
:d
mesela asphalt serisi var bende javalar cogu hata veriyor o nedenle yüklemiyorum bende asphlatları arakadasa verdim onunda 6300 var telefonu benimkinden iyi deyip duruyor ewet 6300 6600 dan yeni ve pahalı ama bi işe yaramıyo sen bunu sat bi symbıan al dedim dinlemiyo yok çözünürlüğü iyiymiş oyunu yükledi actı ...
çokcuk oyunu gibi bende sis asphlatı oynarken gördü bayıldı üstelik 6600 da ..
klardeş çözünürlüğü iyide oyunlarında iş yok ne ye yarar şu ana kaliteli java bulmak çok zor .......
javadan o kadar cok nefret ediyomki keşke hiç olmasada hem sis yapsalar
javadan nefret eden baska larıda varsa yazsınlar ....

java bozuntusundan nefret ediyorum herzamna bir hata veriyor tek kolaylıgı arsiv ibiçimde olması ve kolay yüklenmesi ama en iyi oyunları bile rezalet hiç kalite yok en kaliteli oyun cocuk oyunları gibi ......
:dmesela asphalt serisi var bende javalar cogu hata veriyor o nedenle yüklemiyorum bende asphlatları arakadasa verdim onunda 6300 var telefonu benimkinden iyi deyip duruyor ewet 6300 6600 dan yeni ve pahalı ama bi işe yaramıyo sen bunu sat bi symbıan al dedim dinlemiyo yok çözünürlüğü iyiymiş oyunu yükledi actı ...

çokcuk oyunu gibi bende sis asphlatı oynarken gördü bayıldı üstelik 6600 da ..
klardeş çözünürlüğü iyide oyunlarında iş yok ne ye yarar şu ana kaliteli java bulmak çok zor .......
javadan o kadar cok nefret ediyomki keşke hiç olmasada hem sis yapsalar
javadan nefret eden baska larıda varsa yazsınlar ....