deneme 1..2...3....:bigstar:
yasirarslan Üye Konu Sahibi hellboy123' Alıntı: cok uzadı bu konu ya Genişletmek için tıkla ... Yok yaa maksat eglence olsun
Hellboy® Üye bardaktakiay' Alıntı: Yok yaa maksat eglence olsun Genişletmek için tıkla ... ii o zaman
mservank Üye Ben sevsem de sevmesem de böyle bir grubun açılmasına karşıyım şimdi sana sorarım senin adına böyle bir grup açılsa duyguların ne olur,ne düşünürsün?
Ben sevsem de sevmesem de böyle bir grubun açılmasına karşıyım şimdi sana sorarım senin adına böyle bir grup açılsa duyguların ne olur,ne düşünürsün?
keremerson Üye belki furkan böyle bi şakayı anlamayabilir yani anlarda kaldıramayabilir pek hoş değil Ama ben furkancıyım
belki furkan böyle bi şakayı anlamayabilir yani anlarda kaldıramayabilir pek hoş değil Ama ben furkancıyım
kurt bey Üye bu şaka maksatlı işler harbiden seviyeyi iyiden iyiye düşürmeye başladı. Sanırım yönetimin biraz daha ciddi olmasının zamanı geldi
bu şaka maksatlı işler harbiden seviyeyi iyiden iyiye düşürmeye başladı. Sanırım yönetimin biraz daha ciddi olmasının zamanı geldi
X-LifeHard Üye ouSahin' Alıntı: bence yaş sınırlaması olsun Genişletmek için tıkla ... ne alaka anlamadım