Nef'i Üye Konu Sahibi Necmati' Alıntı: sadece symbian olarak kursaydın keşke. nedeni kaşınıyon galiba Genişletmek için tıkla ... sadece symbian var zaten
Necmati' Alıntı: sadece symbian olarak kursaydın keşke. nedeni kaşınıyon galiba Genişletmek için tıkla ... sadece symbian var zaten
Necmati Üye Despite' Alıntı: sadece symbian var zaten Genişletmek için tıkla ... Anti Android'in amaci ne peki
Nef'i Üye Konu Sahibi Necmati' Alıntı: Anti Android'in amaci ne peki Genişletmek için tıkla ... Despite' Alıntı: android'e lafım yok aslında ama android alınca symbian ile olan maceralarını unutup symbian gibi değerli profesyonel bir işletim sistemine laf etmelerine uyuz oluyorum bu yüzden kurdum grubu tabi zamanı gelince bende android kullanırım Genişletmek için tıkla ... """
Necmati' Alıntı: Anti Android'in amaci ne peki Genişletmek için tıkla ... Despite' Alıntı: android'e lafım yok aslında ama android alınca symbian ile olan maceralarını unutup symbian gibi değerli profesyonel bir işletim sistemine laf etmelerine uyuz oluyorum bu yüzden kurdum grubu tabi zamanı gelince bende android kullanırım Genişletmek için tıkla ... """