Antalyaspor 0-4 Galatasaray

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Antalyaspor 0-4 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında lider Galatasaray, Medical Park Antalyaspor deplasmanına konuk oluyor. Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan karşılaşmada Yunus Yıldırım düdük çalıyor. Yıldırım'ın yardımcılıklarını ise Baki Tuncay Akkın ve Nihat Mızrak yapıyor. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Çağatay Şahan.
Galatasaray
Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Cris, Semih Kaya, Hakan Balta, Felipe Melo, Selçuk İnan, Aydın Yılmaz, Nordin Amrabat, Johan Elmander, Umut Bulut

Yedekler
Ufuk Ceylan, Dany Nounkeu, Albert Riera, Çağlar Birinci, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Burak Yılmaz

Antalyaspor
Sammy Ndjock, Koray Arslan, Aissati, Uğur İnceman, Deniz Barış, Tita, Minev, Zeki, Zizic, Diarra, Isaac

Sarı Kartlar
Dk.40 Deniz (MP Antalyaspor), Dk.26 Hakan Balta (Galatasaray)

Kırmızı Kart
Dk.45 Isaac (MP Antalyaspor)

Goller
Dk.10 Johan Elmander, Dk.45 Nordin Amrabat (Galatasaray)

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

Kingmortall

Kingmortall

Üye
iyi bir maç oldu amrabat çok iyiydi bugun burak'ın golüde güzeldi iyi bir manchester provası oldu zaten 3 0 dan sonra hakan baltayı falan çıkardı imparator inşallah hep böyle devam ederiz

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Helallllllllllllllllllllll :D :D :D Mükemmel oynadık :D :tşk: G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Maçı izleme şansım olmadı ama şampiyonlar ligi maçı öncesi galibiyet moral olur ...

Galatasaray i bir de manu maçında görelim . Bakalım ne kadar kaliteli takımlar ...

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Hayırlısı olur inşallah. manchester takımını da yendik mi süper olucak :) inş yeneriz. :)

haltie

haltie

Üye
Burak kendini aşmış normalde bjkde dağa taşa vururdu onları

hidayet02

hidayet02

Üye
Helal Olsun, Burak'ın Bu Kadar İsabetli Şutlar Atması Beni Bile Şaşırttı. Demekki Çalışıp Kendini Geliştirmiş. Direkten Dönen Toplarda Gol Olsaydı Sanırım Maç 7+ Olurdu:)

Umut Bulut, Bu Maçtada Boş Geçmedi:) Biraz Şans Olsada Golünü Attı.

Muslera'ya Bir Kaç Kritik Kurtarış Dışında Fazla İş Düşmedi.
Cris Uyum Sağlamış Gayet Güzel Bir Maç Çıkardı.
Sanırım Hamit Bu Maçta Oynasaydı Bu Skorla Kazanamazdık. Hamit Toparlanmalı.

Ambarat, Geldiğinden Beri En İyi Maçını Çıkardı. Ne Kadar İsabetli Bir Transfer Olduğunu Herkese Göstermeye Başladı:)

Selçuk-Melo İkilisi Bildiğimiz Gibi, En Kötü Maçlarında Bile Mücadeleci Ruhları Sayesinde Sırıtmazlar Bile:)

Tebrik Ederim Galatasaray'ımızı:) ManU Maçı Öncesi Moral Depoladık. Bu Arada Sanırım ManU'da 4-0 Kazandı Premier Lig'de...

msafa1905

msafa1905

Üye
İnş.ManU maçınıda yeneriz.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Burak yılda bir olsa da denk geliyor atıyor böyle gol... geçen gene trabzon da da atmıştı bu tarz golü ... hatırlıyorum ...:)

Yanılmıyorsam kayserispor maçıydı ...

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Yekta ve aydında hiç şans yok boş kaleye atsalar arkadan biri gelip topu tutar :D Keşke burak ın frikik yerine o şutu gol olsaydı süper olurdu :D Umutun golünde de ilk pozisyonda sanki kaleciye bir faul var gibi gördüm iyi maçtı ManU da 4-0 yenmiş bizde 4-0 :d:

clawiss

clawiss

Üye
Nordin en güvendiğim transferdir top ona gelince sebepsiz heyecanlanıyorum iyi bir şeyler yapınca mutlu oluyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...