Antalya Beşiktaş Maçında Yoğun Güvenlik Önlemleri

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Antalya Beşiktaş Maçında Yoğun Güvenlik Önlemleri
Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maçta 800 emniyet personeli ile 600 özel güvenlik görevlisi görev yapacak.

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Kurtoğlu başkanlığında yapıldı.


Antalyaspor Tesisleri'nde yapılan toplantıda, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 30 Eylül Pazartesi günü Medical Park Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maçta ve sonrasında ''6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'' gereğince kurumlar tarafından alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü. Kurtoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, bu hafta oynanacak Medicalpark Antalyaspor-Beşiktaş maçının önemli bir maç olduğunu, çıkabilecek olaylara karşı her türlü önlemin alınacağını söyledi.


Sahte biletle ve grupların turnikelere zarar vererek stada girmelerinin önlenmesine önem verdiklerini vurgulayan Kurtoğlu, bu yollarla içeri girenlerin belirlenip haklarında işlem yapılacağını kaydetti.


Kurtoğlu, müsabakanın sağlıklı, huzurlu ve güvenli geçmesi için her türlü tedbirin titizlikle alınması gerektiğini dile getirerek, maçta 800 emniyet personeli ile 600 özel güvenlik görevlendirileceğini, stat kapılarının maçın oynanmasına 3 saat kala açılacağını bildirdi. Toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Haber Kaynağı: AA
 


Üst Alt