anrufen cocun ingilizcesi ni buldum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
anrufen cocun ingilizcesi ni buldum
arkadaşlar adam bu video da ingilizce versiyonun daki dosyaları çince olana atıp ingilizce yapmış bende şimdi deniyom bakalım oluyormu [video]youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=5GwQMmdkTTY[/video]

- - - Eklendi - - -

gerçekten oldu yaptım oldu :D

Emrekocorj

Emrekocorj

Üye
knk anLat nasi yaptin kraLsin La ıngde herseyi cozeriz cok guzeL oLdu bu :ehe

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
yaptım ama bazı yazılar hiç yok bazıları karışmış kısacası bozuluyor görevler yine çince oluyor yani hiç uğraşma knk :oke:

Emrekocorj

Emrekocorj

Üye
knk sen anLat yaw ben gece bakarim ona oLmazsa tekrar cinceye donerim !

Emrekocorj

Emrekocorj

Üye
knk hadi bekLiyom cabuk oL bisey anLamadim videoda donuyo rengi gidiyo :(

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
bak şimdi internetten anrufen online ing versiyonunu indir kur sonra e private klasörune gir ve ordan sonu 5f ile biten klasöre gir ve ordan string.godat ve anbufenui.godat adlarını tam hatırlamıyorum ama sanırım bu ikisi bunları e private sonu ac ile biten klasöre atıp değiştir ama bunları yapmadan önce anrufen çinceyi açıp yüklemeler bittikten sonra başlamadan arka plana alıp bunları yap bu kadar :oke: ama bazı yazılar hiç gözükmüyor yada karışmış oluyor hiç güzel olmuyor benden söylemesi bir teşekürün yeter kanka

Emrekocorj

Emrekocorj

Üye
knk buton oLsaydi basardim :ehe cok tesekurLer

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kanka yazılarda sorun varmı ben tam bakamadım görevler de mi ıngilizce

symbian_s60_v3

Üye
bende tr si war

- - - Eklendi - - -

kendm yaptm

symbian_s60_v3

Üye
pc de yaptm

Emrekocorj

Emrekocorj

Üye
harbiden oLay oLur tamami turkceyse cok ama cok ugrasmişsindir cunku çince onu çevirmeyede kimse cesaret edemez kimse ugrasmak istemez payLaş hadi :ehe

- - - Eklendi - - -

knk eski patch te oLmayan hersey çince yani mesaLa shopLar,item type,mapta 27-29 falan çince asada pvpye musait oLup oLmadigi ingiLizce... Yani oyun biraz kayiyo ama bana yarari oLdu arkadas listemi ogrendim yanLisLikLa bLockLadigi kisiLeri sildim takip etmeyi ogrendim (Adamin vurduna vurmayan) msj kutusunda msj atmayi ogrendim yani cok faydasi oLdu tekrar cok Tesekur ederim...

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...