mastris
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeşim android için jailbreakten bahsetmedm bn. Androide verdğim linkteki siteden indiriliyor.. Forumu güzel okuyalım lütfen.androidde jailbreak ne gezer
Maalesef hocam ya. Bende ingilizce olmasını istiyorum ama oyun maalesef çince. Ama bende oyunda 51 levelim bazı şeyleri gün geçtikçe kavrayabiliyorsunuz o yönden sıkıntı çekmeyin.tesekkur kardesim oyun ingilizcemi
Suanda basladim 12 lvlim de oyunda lag varMaalesef hocam ya. Bende ingilizce olmasını istiyorum ama oyun maalesef çince. Ama bende oyunda 51 levelim bazı şeyleri gün geçtikçe kavrayabiliyorsunuz o yönden sıkıntı çekmeyin.
Bazı saatlerde lag baya bi fazla oluyorSuanda basladim 12 lvlim de oyunda lag var
Maalesef hocam ya. Ama baya iyi geliştirmişler özellikle bnm hoşuma giden yani petle karakter birleşiyor felan on numara olmuş.Teşekkürler ,symbianda ne oynardım be bakalım aynısımı bu arada ingilizce desteği geldi mi
Valla bilmiyormda şuan oyundada sıkıntı varmş şag felan. Normalde baya hızlı indiriyordu. Bi kaç saate düzelir galibaBaşka yerden indirme gibi bir şansımız varmı burda 10kbps ile indiriyo çok yavaş
Hocam telefonunuz androidse nasıl kayıt yapıldığını bilmiyorum. İnternette de pek bulamadım.Thanks you
Nasıl kullanıcı adi şifre olusturuyoruz ben beceremedim
Resimli bi derseniz su isi
Abi bu oyuna ingilizce de gelmez. Çinliler artık kendi dillerini yaygınlaştırmaya çalışıyolar.sadece cince dilinde. ingilizce eklerlerse bende baslarim
Bekleriz kardeşim. Oyun baya sarıyor.S60 larda çok denemistim serverlara bağlanmayı nasip olmamıştı artik oynarım tesekkurler
Hocam 2 tane ayrı böle var galiba. Bölgelerden birinde 2 serverli var. Oraya girmenizi tavsiye ediyorum. Ben genelde 1. Serverda oluyorum.oyunda kac sucu var ve hangisine girmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?