Anroidli Laptoplar Gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Anroidli Laptoplar Gelecek
Çıktığından bu yana İOS'a rakip olan çok sayıda symbian kullanıcısını kendi bünyesine toplayan android işletim sistemini artık laptoplarda görebileceğiz.

Google'ın sahibi olduğu işletim sistemi Android, ilk olarak akıllı telefonlarda karşımıza çıktı. Apple cephesinden ios gibi bir rakibi varken, oldukça iyi atılım gerçekleştiren Android, özellikle Samsung imzası taşıyan cihazlarla devleşti. Akıllı telefon piyasasında zirveye yerleşen işletim sistemi, daha sonrasında tabletler için de hazır hale getirildi. Tablet bilgisayarlarda da karşımıza çıkmaya başlayan bu işletim sistemi, çok yakında dizüstü bilgisayarlarda da kullanılabilecek. Bu konuda çalışmalarını başlatan bilgisayar üreticileri, herkesi meraklandırmayı başardı.

Akıllı telefon piyasasındaki başarının ardından, tablet sektöründe de en çok tercih edilen cihazların işletim sistemi olmayı başaran Android, yakında kendisini bilgisayar dünyasında da gösterecek. Bilindiği gibi son dönemde tablet bilgisayarlara olan ilgi oldukça yükseldi. Hatta tablet bilgisayarlara olan ilgi, normal bilgisayar satışlarının da oldukça fazla düşmesine neden oldu. Neredeyse hiç bilgisayar satamaz hale gelen üreticiler, farklı bir çözüm yoluna gidiyor. Bu konuda ilk çalışmayı yine Samsung yaptı. Android işletim sistemine sahip dizüstü bilgisayarına "AndroidBooks" adını veren Samsung, bu cihazı I/O Geliştirici Konferansı'nda tanıtmaya hazırlanıyor. Konferansta tanıtımının yapılacağına kesin gözü ile bakılan bu Androidli laptop, yaklaşık 2 ay içerisinde de piyasadaki yerini alacağa benziyor.

Samsung'un yakın zamanda tanıtımını gerçekleştireceği Android işletim sistemine sahip dizüstü bilgisayarın, ilk etapta sınırlı sayıda üretileceği bildirildi. Tahmin edilebildiği gibi Android laptop bilgisayarlar için tam anlamıyla uyumlu bir işletim sistemi değil. Bu nedenle sorun yaşanabileceği ihtimaline nazaran, Samsung ilk etapta sınırlı sayıda üretim gerçekleştirecek. Henüz ne zaman piyasaya çıkacağı ve fiyatının ne olacağı konusunda bir netlik kazanılmadı, ancak Samsung imzası taşıyor olması başarılı olacağına dair ihtimalleri güçlendiriyor.

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Konu için teşekkürler :good: ucuz olursa yani 1000 tl nin altında olursa türkiyede tercih edelicektir

Uhops

Uhops

Üye
Bence klavyeli tabletten çok çok bir farkı olmaz

deforze

deforze

Üye
gereksiz ve tutulmayacaktır,windows kendini ispatlamıs bir sistemken ayrıyeten mac gibi bir isletim sistemi varken laptop a android bos bir calısmadan öteye gitmez

besim.farhan

besim.farhan

Üye
gereksiz ve tutulmayacaktır,windows kendini ispatlamıs bir sistemken ayrıyeten mac gibi bir isletim sistemi varken laptop a android bos bir calısmadan öteye gitmez

katılıyorum
+1

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
artık bilgisayarlarda kasmaya başlıcak :)

MrTech

MrTech

Üye

Yahu nerden biliyorsun ? Cogu insan Android kullaniyor.Bunu da tercih edebilir.

Akıncı

Akıncı

Üye
Linux,mac,windows varlen gereksiz olur tutabilme ihtimali var ama çok zaman alır

_RYUK_

_RYUK_

Üye
googleın android laptoplara izin vermemeli.googleın chrome os u varken kendine kendi içinde bir rakip çıkarması yanlış olur

malicim

malicim

Üye
Tutmaz tutarsa hem dokunmatik hem klavye olması belki etkili olabilir.:rolleyes:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Arkadaşlar zaten android pcye kurulabiliyor ve asus transformer pad falan androidli laptop gibi. Ha özelleştirilmiş bir sürüm çıkarırlar onu bilemem

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Çeşit bolluğu olur birde başlığı düzelt yazım hatası olmuş

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Bence güzel olur mesela real racing 3 ü pc deki gibi tuşlarla oynuyoruz dokunmatik ekranda oldumu çok güzel olur

ozakin70

ozakin70

Üye
Gereksiz

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
androidli laptopmu kötü fikir

Üst Alt