Another World v1.0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Another World v1.0

Google çevirisi:

Kod:
Ayrıca bu Dünya Out Of ™ olarak da bilinir ve 1991 başlangıcından beri bir düzineden fazla platformlarında piyasaya, Another World ™ grafik, ses ve kesme sahneleri yılında sinema efektleri için hem eleştirmenler hem de sofistike oyuncular arasında kült statüsüne kavuşmuştur.

Büyüleyici bir maceraya
Aktör Lester Şövalye Chaykin, genç bir fizik araştırmacı rol oynar. Haklı deney yapma ortasında iken, onun laboratuar başka bir dünya, tehlike her an bahar olabilir insansı yaratıklar tarafından doldurulan bir dünya onu fırlatan, aydınlatma ile vurdu ve tamamen tahrip olmuştur.

Bu garip uygarlık kaçmak gerekir. Siz yine de yakında kendi müttefiki ve bu acımasız savaşta size yardımcı olacak bir arkadaşı araya gelecek!

20th Anniversary Edition ÖZEL ANDROID İÇİN ÇIKIŞ DÜŞÜNCE
 • Oyunda her zaman ekranda iki parmağınızı kaydırarak HD grafik özgün grafik geçiş yapma
 • Yeni Dokunmatik özel olarak tasarlanan kontrol veya klasik D-pad (yön okları ve özgün bir eylem düğmeleri)
 • 3 zorluk modu: Normal (orijinalinden daha kolay), Hard (orijinal benzer) ve Hardcore (orijinalinden daha sert)
 • Ses ve ses efektleri% 100 Remastered vardır
 Üzerinde 10 Başarıları ile • OpenFeint
 Bluetooth bağlantılı Zeemote joystick ile uyumlu •
 • Mevcut 5 dilde (İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca)
 • Xperia Play optimize edilmiş.

Market linki:

İndirme linki:

mardinli.mati

mardinli.mati

Üye
pasa ben bu oyunu nokia6630 da oynadim oyun zor ama muttis ekledigin ve paylastigin icin tesekkurlerde de indiremedim ve google playa girdigimde uyumlu degil diyor nasil yapacam tlfonumun modeli s5570i

CABBAR

CABBAR

Üye
Teşekkürler Lütfullah

Remember Me

Remember Me

Üye
teşekkürler güzel oyunmuş

CABBAR

CABBAR

Üye
Link Kırık Buyurun çalışan lıink+ son sürüm

omeremre42

Üye
Teşekkürler..

KayraBey

KayraBey

Üye
Kırık link sebebiyle :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...