anormalik ses

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
anormalik ses
Bazı pencerelerde anormalik bir ses geliyor ve bu ses beni rahatsız ediyor. Sanırım bir çok kişiyide rahatsız ediyordur. O ses yüzünden bu siteye girişimde azalmalar başladı. o sesi duyma zorunluluğum yok. kurtarın nereden geldiğini anlayamadığım o sesten bizi. yoksa online olmamı fazla beklemeyin. çünkü bende sinir yaptı :@

Neden bazen geliyor bazen gelmiyor bunuda anlamış değilim.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Firefox kullanıyorsanız ad block eklentisi kurarak engelleyebilirsiniz. Ben onu kullanıyorum mesela ne sağda reklam var ne üstte. :oke:

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
Frefox var peki nerden ve nasıl yükleyeceğim bu eklentiyi

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Senin bahsettiğin ses "guluk" gibi bir şey ise, o ses üst kısımda yer olan Ringofon reklamından geliyor. :) Anormal bir şey yok yani. :)

Ahmet'in bahsettiği eklentinin güncellenmiş sürümünü Firefox'un resmi web sitesinden indirebilirsin. ;)

worldcild

Üye
Senin bahsettiğin ses "guluk" gibi bir şey ise, o ses üst kısımda yer olan Ringofon reklamından geliyor. :) Anormal bir şey yok yani. :)
aynen katılıyorum bncede arkadas o sesten bahsedıo:)

Ozan

Ozan

Admin
Beni herkesten çok rahatsız ediyor ama sesimi çıkarmıyorum, şimdi birşey diyecegim aslında ne kadar uyacak bilmiyorum ama "zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır :coold:" :ehe

worldcild

Üye
Beni herkesten çok rahatsız ediyor ama sesimi çıkarmıyorum, şimdi birşey diyecegim aslında ne kadar uyacak bilmiyorum ama "zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır :coold:" :ehe

he he süper oturtmussun hocam :) zafer burda reklamadan alınan ucret sanırım;)

Ozan

Ozan

Admin
Zaferi ücret olarak kastetmedim, bizim birşeyler kazanma gayemiz pek yok olsa 2004 den bu yana birşeyler kazanırdık aksine sürekli harcadık.

Zaferi burada, bu siteyi çok iyi yerlere getirmek olarak tanımlayabiliriz, hemde çok çok iyi bir yere ;)

Sizlerin destegi yanında bu sitede mesaj yazabilmemiz içinde maxicep in hizmet verdigi sunucu ücretini de karsılamak gerekiyor, sitenin yazılım ücretlerini de, reklam verdigimiz yerlere olan giderleri de bunu da o yukarıdaki anormallik ses katkı sağlıyor.

Bir diğer konu, bu tamamen yıllarca yapılan bir reklam anlasması degildir, 1 hafta olabilir 2 hafta olabilir, 1 ay olabilir , 2ay olabilir ama nihayetinde sürekli değişir reklamlar, sırf bunun için siteye az girecekseniz canım sıkıldı doğrusu :(

Bu arada google reklamlarımız bazı kelimelerin geçtigi forumlarda yayınlanmaya başladı bugün. Bazı sitelerde şöyle bir google reklamı görürseniz şaşırmayın :utan

SelmanTE

SelmanTE

Üye
buyur ad-block için link

Master_Evil

Master_Evil

Üye
[/quote]

reklam güzelmiş:oke:

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
evet o gıcık ses fare imlecini o üstteki reklamdan geçirirsem çıkıyormuş. fare imlecini oradan geçirmemeye dikkat ediyorum

Ozan

Ozan

Admin
Bende fareyi her sayfada, sağdan aşağı doğru geçiriyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...