annesinden utanan çocuk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
annesinden utanan çocuk
ßir çocuğun annesinin gözleri yokmuş oğlunu bir gün okula gtrürken çocuğun arkadaşı hep annesiyle dalga geçiyormuş aaa annesine bak gözü yok haahaha falan filan(allah kimseye vermesin) çocuk annesine usulca bi şeklide anne ben senden çok uatnıyorum bi daha beni okula gtürme demiş.. annesi içtenlikle ağlamış çocuğuna belli edicek şekilde.. aradan yıllar geçmiş ve annenin çocuğu çocuk çoluğa karışmış bir gün annesi torunlarını görmek için oğlunun evine gitmiş ve torunlarım nerde demiş oğlu çağırmış annenin torunalrını ve sarilim derken torunlar kaçmış korkmuşlar ve oğlu annesine gene demiş usulca ir şekilde anne ben senden utanıyorum birdaha bize gelme çocuklarım korkuyo demiş. annesi artık saklayamamış durumu demişki: Oğlum utanması gereken ben değilim sensin çünki sen doğduğunda gözlerin yoktu demiş...:hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
İbretlik, samanyolu dızında aman yarabbi!

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Şimdi aslında çoçuğun yaptığı yanlış onu kınıyorum tabi :nono:

ama şu da var. Anne hamilelik döneminde hiç bir hata yapmadıysa (içki , sigara vs) çoçuğun sağlıklı olması gerekirdi. :hmmm

ama ben kimseyi sorglayamam. Sonuçta Allah vergisi.

Razzers

Razzers

Üye
ßir çocuğun annesinin gözleri yokmuş oğlunu bir gün okula gtrürken çocuğun arkadaşı hep annesiyle dalga geçiyormuş aaa annesine bak gözü yok haahaha falan filan(allah kimseye vermesin) çocuk annesine usulca bi şeklide anne ben senden çok uatnıyorum bi daha beni okula gtürme demiş.. annesi içtenlikle ağlamış çocuğuna belli edicek şekilde.. aradan yıllar geçmiş ve annenin çocuğu çocuk çoluğa karışmış bir gün annesi torunlarını görmek için oğlunun evine gitmiş ve torunlarım nerde demiş oğlu çağırmış annenin torunalrını ve sarilim derken torunlar kaçmış korkmuşlar ve oğlu annesine gene demiş usulca ir şekilde anne ben senden utanıyorum birdaha bize gelme çocuklarım korkuyo demiş. annesi artık saklayamamış durumu demişki: Oğlum utanması gereken ben değilim sensin çünki sen doğduğunda gözlerin yoktu demiş...:hmmm

:muha::muha::muha:

Yunkaai

Yunkaai

Üye
O göz değilde kulaktı sanki :hmmm

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Ne koyar o ben hayattan soğurum öyle bişey dese annem :hmmm

Mert

Mert

Üye
Oldum olası böyle acıtasyon yapılan yazılardan nefret etmişimdir:hmmm

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
achambo

achambo

Üye
ben de duymuştum ama birazfarklı diye hatırlıyorum

kulak da olabilir

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
neyse ne çıkarılan ders aynı ve benim hoşuma gittiği için paylaştım :oke:

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ayrıca benim annem kör olsaydı (allah korusun) ve bi çocuk dalga geçseydi onu oracıkta komalık ederdim

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
O zaman annen daha çok üzülmezmiydi :hmmm öldürmek yanlış :nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt