Annenin korkunç kararı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
Annenin korkunç kararı
Doğuştan özürlü oğlunun hiçbir zaman yürüyemeyeceğini öğrenen anne korkunç bir karar aldı.

Fransız bir anne 3 yaşındaki oğlunun hayatı boyuncu yürüyemeyeceğini doktorlardan öğrendikten sonra korkunç bir cinayet işledi. Anne 3 yaşındaki öz evladını küvette boğarak öldürdü. Fransız Le Parisien gazetesinin haberine göre oğlunun boğarak öldüren 26 yaşındaki anne polis tarafından tutuklandı. Eşinden ayrılan kadının, 3 yaşındaki oğlu koruyucu bir aileyle birlikte yaşıyordu.

Çocuğun yürüyemeyeceğini öğrenen anne, haftasonu için 3 yaşındaki talihsiz çocuğu yanına alıp tatile çıktı. Bir otel odasında oğlunu banyo küvetinde boğan anne, daha sonra koruyucu aileyi telefonla aradı. Kadının daha önce defalarca psikolojik destek aldığı ortaya çıktı.

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
allahından bulsun...nasıl kıymış körpecık yavruya

omayra

Üye
Allah kimsenin başına özürlü evlat vermesin. Çok zor. Günden güne eritir insanı. Kimin delirtir bu kadın gibi, kimini sabır taşı yapar....... Ama çok şey alıp götürür. Eskisi gibi olmaz hiçbir şey. Gençlik, güzellik, mutluluk, huzur, gider; yerini derin çizgilerle bezenmiş hüzünlü bir simaya ve paramparça olmuş bir yüreğe bırakır. Allah başa vermesin. Verene de sabır ve dayanma gücü versin.

Tüm özürlü çocukların annelerinin acılarını dindirmesi için Allah'a dua ediyorum.

dreamnurse

dreamnurse

Üye
ne denilebilir bilmiyorum zor bir durum bakamıyabilir anlaşılır bi durumdur ama öldürmek bilmiyorum bence onunda vicdanı rahat değildir..:(

NobLe

NobLe

Üye
bir annenin bunu yapması bence o kadar kolay degildir yani kendi öz yavrusunu öldürmesi demekki gerçekten kendine göre zor bir durumu vardı burda anne haklı degil ama birde onun tarafından bakmak gerek olaya

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çok acı 2 taraf icinde.

Solamente

Üye
İnsanların nasıl yaşaması gerektiğine kim karar verebilirki yaradılanı severim yaradandan ötürü milyarlarca insan var özürlü bebeğine bakan ben çok yakın görüyorum teyze tek başına onun bunun yardımıyla geçinip zavallı çocuğunu tek başına bakmaya çalışıyo sığınmasın bahanelerin arkasına katil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt