Annemmm ... [ Duygulandım Şahsen Paylaşmak İstedim ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Annemmm ... [ Duygulandım Şahsen Paylaşmak İstedim ]

http://www.izlesene.com/video/amator-gulumse-anne/574074

Anneni seviyor musun?
Annene nasıl davranıyorsun?
Anneni seviyorsan bu yazıyı okumaya devam et...

Yeni bir Mersedes arabaya, süper bir villaya, güzel bir eşe sahib olmak. Fakat bunlardan daha güzeli insanın annesinin yanında olması ve onu her sabah öperek " Allah senden razı olsun anne" demesidir...

Çocukların bir çoğu anneleri ile beraber olmaktan sıkılır ve onlarla beraber yürümekten çarşı ve pazara gitmekten utanırlar. Aksine anneler çocuklarını çarşıya götürdüklerinde yahut akrabalarından birinin evine götürdüklerinde onlarla iftihar ederler... Hakikaten ne güzel anneler ve ne katı oğullar...

Evlenmek için kızını isteyen birinin ahlakını, dindarlığını, aslını, malını mülkünü ve işini sormadan önce anne ve babasına karşı davranışlarını sor !

Herkes eşine ve arkadaşına hediye göndermek ister, fakat Allah ıslah etsin hangimiz annesine hediye göndererek süpriz yapmayı düşünür...

Belki annenin senin için kalbinde taşıdığı sevginin büyüklüğünü bilemezsin. Ancak evlenip çocuk sahibi olduktan sonra annelerin çocukları için taşıdıkları sevginin büyüklüğünü anlarsın! Şimdi anlattıklarımdan sonra annenin senin için kalbinde taşıdığı sevginin büyüklüğünü hissetmiyorsan senin kalbinin çorak bir araziden farksız olduğunu kabul etmelisin...

Gerçekte bu anne oğlunun elleri arasında can verdi

Fakat bir dakika! Gördüğünüz gibi ölüm anında bir şeyi unutmadı: oğlunun yanaklarındaki göz yaşlarını silmeyi...

Ve toprağa girmezden önce hakiki sevginin hikayesini tarihin satırlarına kaydetmeyi...
İşte bu durakta avuçlarını kaldırdı ve sanki şöyle diyordu "Sen önemlisin ey oğlum, seni kim koruyacak sana kim yardım edecek? Bu gece senin kederlerini kim duyacak, senin sevdiğin şeyleri sana kim pişirecek, elbiselerini nerede yıkayacak
sın?

Elveda ey hayatımın süsü elveda! Bu dünyada herşeyin bir çaresi vardır: eşin; boşarsın ve daha güzeli ile evlenebilirsin. Çocukların; onlardan başkasını dünyaya getirebilirsin. Malların; onlardan daha iyisini elde edebilirsin ... Fakat annen... O, gittiği zaman geri dönmeyen tek şeydir.

Bazı çocuklar annelerinin sadece birer hizmetçi olduğunu zannediyorlar: pişiririr, temizler, sabahleyin uyandırır. Fakat hizmetçi ile anne arasındaki en önemli fark hizmetçi ücretini alır anne ise gece gündüz ücretsiz çalışır...

Bazı çocuklar annelerinin kıymetlerini asla bilemezler ta ki üvey anne gelinceye ya da annelerinin ruhları bulutların üzerine çıkıncaya kadar.

İçimizden kaç kişi annesinin elini öpüyor, kaç kişi annesinin başını öpüyor ve yine içimizden kaç kişi annesi ile hürmet ve edeple konuşuyor. Herhangi birimiz annesine karşı nasıl davrandığına dikkatle baksa kendisini hayırsız, vefasız ve suçlu bulur.

İnsan ne kadar aciz bir varlıktır...

Şu tarihi bir gerçektir ki kim annesine isyan etmişse hayatı boyunca hayır ve mutluluk görmemiştir. Ve yine tarihi bir gerçek olarak annesine kötü davrananaların, çocuklarının da onlara aynı şekilde ya da daha kötü davrandıklarını biliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: -YARINIYOK-, Mustafa Furkan, Marchegiani ve 1 kişi daha

Candy

Candy

Üye
Çok doğru... Kaybetmeden önce anne ve babamızın kıymetini bilelim arkadaşlar.. Emeğin için teşekkürler Melek.

Salihyet

Salihyet

Üye
Çok acı yaa, çok kötü :( :'(

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
anamı çok sevıyorum buyuyunce bende anne olacam

Nillowa

Üye
ailemizin kıymetini bilelim.. annelerin hakkın ödenmez :(

tatlı çilek

tatlı çilek

Üye
Sözün bittiği yer. =(

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
herkes gıder kımse kalmaz ardında bır koku duyarsın hemen yanıbasında sonsuzluk sarar o takatsız bedeni ondan gayrısı senı anlamaz uzun lafın kısası ana gıbı yar bagdat gıbı dıyar olmaz...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Ben Teşekkür Ederim İnan Ağladım Ağlayarakta Dudaklarımdan Dökülen Kelımelerı Yazıyorum
Bende İlerde Çok İyi Bi Anne Olmak İstiyorum
Annemmm Gibii Annemm Gibii :(
Gerektiği Yerde Bana Kızan Laff Söyleyen Annemmm Gibi
Annemden Soğumuştum Bi Araa Amaa Şimdi Annemi Çok Seviyorum
Onun Hakkını Ödeyemem
Bişey Olurdu Kızardı Ne Sinir Annem Varr Yaa Derdimm
Oysaki Kızması Normaldı Annemın
Cunku Evladınıın Kötü Olmasını Hangi Anne İsteyebilirki
Annemde Kötü Olmamı İstemezdi
Aman Yavrum Şöyle Ol Aman Yavrum Böyle Ol Derdi
Ve Olmaya Çalışıyorum Onun İstediği Gibi Hayırlı Evlat Olmak İstiyorum Anneme Olucamda
Annemin Hakkını 100 Sene Değil Bir Ömür Yaşasam Yine Ödeyemem

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Ağlayacaktım Melek.Teşekkür ederim..:agla

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Gözlerim doldu , böyle acı kayıplara dayanamıyorum , ama hayatın çok sarsıntılı bir cilvesi olarak kabul ediyorum , ancak böyle kendimi az da olsa tatmin edebiliyorum :(:(

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Hayatta Herşeyiniz İstediğiniz Gibi Olsun Arkadaşlar Ne Diyeyim Sağol İbrahim ...

SucX

SucX

Üye
Gerçekten çok üzücü bir görüntü ananın son yaptığına bakın evladını teselli eder gibi yüzünü okşuyor :(
Anneme katı davrandığım vakitler olmuştur elbet ama 1 saat sonra hiçbirşey olmamış gibi gelip benimle ilgilenmesi aklıma geldi.
Çok seviyorum Annemi :)

Teşekkürler Melek, her insanoğlunun en az 1 kere okuması gereken yazı

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
İnsan Anca Böyle Kendıne Gelılyo

dinccine

Üye
off ya ağlaycam

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Harika bir konu teşekkürler Melek..

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Sağol Canım

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Oooff of.

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Ne Oldu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt