Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Annemin en çok sevdiği şarkı :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza
Üye
Konu Sahibi
Annemin en çok sevdiği şarkı :)
en güzelini zaza söylüyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buda tamamı ibrahim tatlısesi sevmediğim için eklemedim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
_SiyabeNd_
Üye
Bu şarkı Şanlıurfa yöresine ait galiba ama Şanlıurfalı olupta İba'yu sevmemek biraz garip bende İbrahim Tatlıses'in şarkılarını severim ama kendini ne severim nede sevmem
Bu şarkı Şanlıurfa yöresine ait galiba ama Şanlıurfalı olupta İba'yu sevmemek biraz garip bende İbrahim Tatlıses'in şarkılarını severim ama kendini ne severim nede sevmem
Ne farkeder ha Urfa ha Siverek sanki Siverek Urfa'nın ilçesi değil benim okadar tanıdığım arkadaşım var Siverek'li ilk sorduğumda Urfa'lıyım derler sonradan Siverek derler
Ne farkeder ha Urfa ha Siverek sanki Siverek Urfa'nın ilçesi değil benim okadar tanıdığım arkadaşım var Siverek'li ilk sorduğumda Urfa'lıyım derler sonradan Siverek derler
onlar gerçek siverekli değil benim tanıdığım siverekliler askerde bile siverek der sırf bu yüzden kötek yiyenler olmuştur ama ısrarla hep siverek demiştir
_SiyabeNd_
Üye
Van Erciş'lilerde öyle Van'lıyım demezler Erciş'liyim derler
zaza
Üye
Konu Sahibi
herkes kendine
Sidretül Münteha
Üye
Uff Yasak Dınleyemıyorum..
zaza
Üye