Never_Back_Down
Üye
-
Konu Sahibi
-
içmeyi bırakmıyorsan(bırakamamak değil) yapacak birşey yok demektirGenellikle sözlüklerde falan yazıldığı için bende not düştüm doğru biraz mantık ama içiyorum şuan da açık olarak ifade ediyim bırakmaya niyetim yok bazen düşündüm 1 ay falan içmedim ama sonra yeniden başladım günde 6-7 dal içiyorum [emoji20]
1 ay falan içmedim o zaman bırakmayı düşünüyordum ama şuan düşünmüyorum yoksa 1-2 ay içmediğimi biliyorum sonra yeniden başladım işteiçmeyi bırakmıyorsan(bırakamamak değil) yapacak birşey yok demektir
hatta üstüne 10 da ekle
Artık öyle olcak çünkü şuan yapacağım pek bir şey yokSöylemez büyük ihtimal. Ama emin ol bir gün Baban da bunu öğrenecek. Zaman geçtikçe onlar da alışacaktır sigara içmene çok dert etme yani akışına bırak sigara olayını.
Bende şuan hazırlanıyorum dershane okul falan çok stresliyim bir yandanda sürekli ders çalış diye baskı var. Üniversite sınavından sonra bırakcam Ayrıca bugüne kadar kaçak içmedim en kötü tekel 2000 onun dışında Murattiben de ünivserste sınavına hazırlanırken içerdim cayır cayır günde 1 1,5 paket falan. Sonra kendiliğimden bıraktım. Öyle herkesin yanında içmezdim tabi okula dersaneye gidip gelirken, arkaaşlarla çaycıda tavla atarken içerdim hep yürüyerek gidip geliyordum deniz kokusuyla beraber de iyi geliyordu. öyle pis içmediğimden koku da kalmazdı üstümde bizzat arkadaşlara teker teker sorardım. Şöyle diyim iyi gelmişti bana çünkü o sene ailevi meseleler, sınav ne var ne yok her şey üst üste gelmişti. Denemiş oldum aslında. Sınav bitti yaz geldi bi daha da ağzıma sürmedim. Yani GAYNIM BIRAKTI, EŞİM BIRAKTI, BALDIZIM BIRAKTI BEN DE GIRDIM ATTIM krdşm.
Madem o kadar az içiyorsun bırak kardeşim içme ya. Sen şimdi kaçağa falan sarmışındır abooo tütün balyası gibi geziyosundur ortalıkta. Ondan yakalanmışın. Ha illa içecem diyosan dikkat edecen azcık da paraya kıy winston soft falan al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?