Annelerimizden Neler öğrendik.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
    Konu Sahibi
Annelerimizden Neler öğrendik.....
ıyı yapılmıs bır ısı takdır etmeyı____"bana bakin, gidin birbirinizi disarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!"____- duaların gucunu:____"yat kalk dua et ki baban muzik setinin bozuldugunu farketmedi..."____- zamana karşı yarısmayı:____"o oyuncaklarini topla yoksa bi tekme attigim gibi hepsini karsi sahilden toplarsin.."-______- mantıklı dusunmeyi_____"ben oyle diyosam oyledir...!!!"_______- ılerı goruslu olmayı:______"cikmadan once temiz bi camasir giy.. yolda allah korusun basina birsey gelir kirli camasirla etrafa rezil olursun."_____- hayatın trajıkomık yanlarını:______-"sen daha orda gulmeye devam et, birazdan ben seni tam guldurucem...."_______- hayatın celiskilerle dolu oldugunu:_____"kapa ceneni ve corbani ic ..!!"______- dayanıklı olmayı:_________-" o ispanak bitene kadar sofradan kalkmak yok..!!!"___________-- hava raporu tahmını yapmayı:_________" su daginikliga bak... yabanci biri gorse odanin ortasindan kasirga gecmis sanir..."________-- abartmayı:________"sana 500 bin defa soyledim kirli ayakkabilarinla iceri girme diye...!!"___________- davranıs psıkolojısını:_____________"babana cekecegine biraz bana cekseydin noolurdu ..."_________-- olaganustu durumlara hazırlıklı olmayı:________"dinleme bakalim anne sozu dinlemee...!!! 'kafana meteor dusecek kenara cekil" diye bagirsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!!"_________- kıskanmayı:__________" dunyada senin annen baban gibi mukemmel bi aileye sahip olmayan, kac milyon çocuk var biliyor musun..."_____________- sabırlı olmayı;___________"baban eve gelsin, sen gorursun''________-- hakkımızı alacağımızı;__________-"eve vardigimizda ben bilirim sana yapacagimi"__________- dıyalog kurmayı;________"sana bir sey sordugumda cevap ver...!!"_____"ne soyleyeyim anne?"________-"sus!! bana cevap verme!!!"________- tıp bılgılerını:________"gozlerini sasi yaparken bir gun oyle kalivereceksin"_______-- olgun olmayı;_________"bu tabagin hepsini bitirmezsen asla buyuyemezsin._________-- genetık bılgılerı;________-"sen de o lanet olasi babana cektin."________- bılgelıgı_____"benim yasima gel de anlarsin o zaman."__________-- ve .....adaletı;__________"bir gün senin de cocuklarin olacak.. insallah onlar da sana senin simdi bana yaptiklarini yaparlar..." _________

XMEN_43

XMEN_43

Üye
:ehe

blackmetalic

blackmetalic

Üye
hehehe.....

goklerinhakimi

goklerinhakimi

Üye
komik olmuş bunların çoğu doğrudur:ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...