Anne ve babasi ayni kişi (ilginç ötesi bir olay)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Love Prince

Love Prince

Üye
    Konu Sahibi
Anne ve babasi ayni kişi (ilginç ötesi bir olay)
Çocuk sahibi olmak istemesi üzerine ameliyatla cinsel kimliğini değiştirdiği belirtildi.

Japonya'da 28 yaşındaki bir cinsel kimlik bozukluğu hastası Japon'un dünyaya getirdiği çocuk ülkede gündem konusu oldu.

27 yaşına kadar erkek olarak yaşayan ve adı açıklanmayan Japon'un, geçen yıl suni tohumlama yöntemiyle çocuk sahibi olmak istemesi üzerine ameliyatla cinsel kimliğini değiştirdiği belirtildi. Japonya nüfus kayıtlarında 'Kadın' olarak görünen şahıs, aynı zamanda çocuğun babası olarak da biliniyor.

Dünyaya gelen çocuğun anne ve babasının aynı kişi olması olayının Japonya'da ilk kez yaşanması nedeniyle de çocuğun kimlik bilgilerinin ne şekilde yazılması gerektiği tartışma konusu oldu. Kyushu Üniversitesi Profesörü Toshiyuki Oshima, konu hakkında yaptığı açıklamada "Bu tür hastalarımızın kimlik bilgileri ve dünyaya gelecek çocukları için özel yasa tasarısı istiyoruz" ifadesini kullandı. Starın haberine göre, Çocugun kimlik bilgilerinde anne ve baba hanesine aynı kişinin isminin yazılması konusu Japonya'da günün konusu haline geldi.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım girmesinler havayaa gibi bişi olmuş bu... :ehe

ama harbi ilginç...

resulemre89

resulemre89

Üye
ahir zaman iştee

saat1254

saat1254

Üye
yha ama bence bu bizim burda türkiyede çok war
hani hem analık hemde babalık yaptım dioz o işte :D

Aziz™

Üye
yuh be..:hmmm

Unstable01

Unstable01

Üye
insanlık dışı bnce:s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt