Anna'yı Özledim. Bana En Güzel Anna Cfw'yi Önerirmisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Anna'yı Özledim. Bana En Güzel Anna Cfw'yi Önerirmisiniz?
Arkadaşlar başık herşeyi anlatıyor zaten sadece şunlarıda eklemek istedim.

+anna'nın Son sürümü Olucak...
+Türkce Olucak(Olmayabilirde ama tercihen türkce)
+Yapılan modlamalar romda olucak(yani hard format ile filan silinmeyecek)
+ilave hiçbir program olmayacak.

SOn Birşey daha annada çalışan modlar elinde olan varsa paylaşırsa kendime kendi cfwmi de düzenleyebilirim bu konuda orta düzey bilgim var.

yada isteyen bi farklılık olsun diye anna cfwsi de yapabilir.

annayı napıcan vs cevaplar yazmayın lütfen. kişisel zevk meselesi tartışılamaz. yardımlarını esirgemeyecek herkese teşekkür ederim sağolun.

- - - Eklendi - - -

ha bide link atarsanız sevinirim

emreli01

emreli01

Üye
valla olursa ben bile denerim yusuf usta eger bulursan ve hazırlarsan cwf bölümünde paylaşırsan sevinirim

doctorrr

doctorrr

Üye
kendin dene :eller: ya da eski cfwlere bak kim kalkıpta annayı modlasınki?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
haklısın ama en azından modlar olsaydı iyi olurdu

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben anna'yi unuttum onun ne gibi bir artısı vardı, belle den iyi olan yönü neydi yani?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
ben bellede widgetler dışında bişeyi sevmiyorum. Hatta annadaki kısıtlı olsada widgetleri daha çok seviyorum. Ayrıca annada video/film kodek desteği, özellikle de flası video desteği daha fazla. Ve kesinlikle ben anna arayüzünü daha sade ve daha sağlam duruşlu olduğunu düşünüyorum. Belle bi mıktar özenti gbi duruyor gözümde. Yani annayi seviyorum. Ve BİRKAÇ GÜNE ANNA CFW'M GELİYOR. Güzel olucak.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
doctorrr

doctorrr

Üye
hem anna performans ve kararlılık olarak belleden daha iyi ama şu var görsellik sıfır ve bataryayı sömürüyor.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
anladım neyse cfw hayırlı olsun diyim :)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Bende telefonu aldım anna idi.Sonra Belle yapıp 1-2 ay kullanmıştım.Sonra downgrade ile tekrar Annayı 3-4 ay kullandım.Annanın o tarayıcısı şu an belle refreshdeki tarayıcıdan daha iyi.Video player daha iyiydi.Arkadaşın dediği gibi daha basit ve bende arayüzünü severek kullanmıştım.Sarj sıkıntısı yoktu pek.

MaxipmaN

Üye
şarj tutmuyodu telefon

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şunu bi geçelim. Şarj olayının yüzde 90 ı kullanımdan kaynaklıdır. Geri kalan %10 u da eğer cfwse sistemin modlamalarından ya da orjinal ise de sistemi meşgul eden uygulamalarındandır. Öle 2 yapmacık mod ile şarja fazla bi etki sağlanamaz. Diyelim 1200 mah değerli n8 bataryasına mod uygulayınca 1500 mü oluyor? Hayır tabiki. Ama islemci kullanımından, ekranın saniye başına fps sayısından bu süreyi az da olsa uzatırız ama bu da sadece %20 yi geçmez. O yüzden annaydı belleydi, o cfwydi bu cfwydi çok farketmez.

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
Anna vs Belle :kop:

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
heh... Olabilir. İkisininde avantajı ve dezavantajı var bence.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar. Sonunda anna (25.07) yükledim. Belle refreshten sonra acayip geldi ve eski sürüm olduğu için yeni uygulamalarda problem çıkarıyor ama genel olarak kullanılanlarda ve qt uygulamalarında sorun yok. Bu arayüzde en sevdiğim temayı Nokia theme black i kurdum ve özlediim arayüze kavustum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim refreshi sevemediğim gibi belleyide sevemeyen vamış.belki 10 kere tefresh cfw/ofw yükjedim ama sonrasında hep belleye geri döndüm

ByRedox

ByRedox

Üye
annadaha güzel geliyor bana ama s60 v5
ten foarkımız olmuyo ona kızıyorum

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
evet. Aslında herşey güzel ama doğru dürüst cfw yok. Ve elimde mod olmadığı içinde yeniden modlayamıyorum. Tekrar belleye refreshe geri döncem. Kendime ait olan belle refresh plus yazılımımı kullankcam. Şimdiye kadar daha stabili görmedim. Bazı eksiklikleri var ama bu pek problem olmadı. Sonradan yüklenebiliyor çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt