Annadan sonra Uygulama yükleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

defectboy

Üye
    Konu Sahibi
Annadan sonra Uygulama yükleme sorunu
Anna yı yükledikten sonra bazı uygulamalarda yükleme sorunu oluyo. Ovi den yükleme yaptığında son kısımlarda yükleme iptal edildi yükleme başarısız uyarısı veriyor. Çözümü bilen varsa yardım edebilir mi

hizan

hizan

Üye
ovi son versiyonu yükle.

sorunlar giderilmiş.

defectboy

Üye
    Konu Sahibi
son versiyon yüklü zaten ama yine sorun devam ediyo

SuaT6027

SuaT6027

Üye
bende de devam ediyor arkadaşım..

cukuleaks

Üye
valla aynısı bndede oluyor...kaç günür madurum olmaz bukadar ya...

brneup

Üye
bendede aynı sorun var c7

veli03y

Üye
telefonun dilini ingilizceye çevirip öyle indirin ben denedim işe yarıyor.

arsimed

Üye
Ovi anna için uyumlu programları zaman içerisinde yükleyecekmiş o nedenle bazı programları yüklerken sorun çıkıyor nedeni ise uyumlu olmaması ama mutlaka en kısa sürede düzeltilecekmiş benim nokia dan aldığım bilgi bu paylaşmak istedim

askeroglu

Üye
bikaç kün önce yeni güncellemeler geldi onları yüklerseniz sorun kalmıyor. Bendede böyle bi sorun vardı günvelleyince düzeldi. Eğer olurda telefonun açılışında Sistem Hatası diye bi uyarı alırsanız uygulamaların bazıları silinmiş olabilir ve uygulamalar menüsüne girerken takılabilir. Bildiğim kadarıyla bunun tek çözümü fabrika ayarlarına dönmek...

SuaT6027

SuaT6027

Üye
Arkadaşlar sizi belleye daet ediyorum :d

dekor67

dekor67

Üye
su nokia biktirdilar ya bktrdlar lanet ettim su telden ya bu ne ya her yazilim ayri bi dert ya yeter ya bukadarda olurmu ya ya anlayamadigim nokia nin kendi gelstirdigi programlar yuklenmiyor ornek:sleping scren vb bu ne sacmalik ya bu ne ciddiyetsizlik ya bu musteri kaybettgnin farkinda oldugu halde bile bile bunu yapiyor tabi wp7 gectiya symbian umurunda dgl ama yanlis kullanici yazilim degil cihaz tercih eder cunku sonucta yazilim adi deil marka adi gecer

• Beğen
Tepkiler: cenk50

FighterPlane

Üye
Sorun benim anladığım kadarıyla Nokia QT Sisteminin eski uygulamalarda annaya uygun versiyonu olmadığından kaynaklanıyor bence

Ben şu şekilde çözdüm:

1) Telefonu güncelle anna service pack falanda yükle 2)Nokia drop u yükle onda QT nin yeni versiyonunu içeriyor bundan sonra istediğin programı yükleyebilirsin

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
ben de N8 24.001 sürümü service pack ve forumda QT uygulama paketini yükledikten sonra sleep screen dahil tüm uygulama yükleme sorunlarım gitti arkadaşlar

evreka_a

Üye
ben butun guncellemeleri yaptigim halde ayni sorunu yasiyodum. daha bu gun bilgisayar uzerinden telefonun guncellemesini yaptim ve butun sorunlar cozuldu. bide bilgisayara baglayip bilgisayardan ovi suit araciligi ile guncellemeyi deneyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt