annadan sonra şarz su gibi gidiyor lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m.d.g.35

Üye
    Konu Sahibi
annadan sonra şarz su gibi gidiyor lütfen yardım
bunun sebebi nedir arkadslar 2defa flas attım ve en son oviden indirdim yine aynı arkadaşlar

slant1111

slant1111

Üye
Güç tasarrufu modunda kullan ve internete grmemeye özen göstr

diaablo

diaablo

Üye
Güç tasarrufu modunda kullan ve internete grmemeye özen göstr
Sayın Slant1111 internete girmemekle güç tasarrufu ile ne alakası var aynı sorun bende de yaşandı.yükledim annayı telefonu öğlen şarj ediyorum dolana kadar sonra 1-2 bilemedin 3 görüşme yapıyorum 2 şer dk dan.sonra bişe kullanmıyorum gece yatarken tek diş gitmiş oluyor ama daha dewamı idare eder diyorum fakat sabah bir kalkıyorum tel kapanası olmuş tek diş kalmış ve uyarı veriyor şarj az die....bi sorun var kesin.

gourme

Üye
telefonunuzu komple sıfırlayın format atıp depo hafızasını da biçimlendirin varsa hafıza kartını da sonra uygulamalarınızı vs yeniden yükleyin ben öyle yaptım düzeldi sarj 6-7 saat dayanıyordu yoksa

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
nokia shop a garantiye götürsem düzelirmi sorun bendede var aynı sorun. Benimki daha beter 2 saat sarj ediyorum 3saat dayanior

ozelbaris

ozelbaris

Üye
Aynı sorun bende de oldu. 3. şarjdan sonra hemen hemen düzeldi. Biçimlendirme vb. yapmadan önce birkaç kez tam boşaltın, şarj edin.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
bunun sebebi nedir arkadslar 2defa flas attım ve en son oviden indirdim yine aynı arkadaşlar
arkadaslar bir ayarıda yapmayı unutmayın.Ayarlar/bağlantı/ag/sebeke ayarlarını çift mod degilde gsm yapın ok

ozelbaris

ozelbaris

Üye
Bir de Nokia Battery Monitor, nam-ı diğer Battery Monitor 2 uygulamasının da Anna'ya uyumsuz olduğunu söylüyorlar. Onu da kaldırmıştım ama ondan sonra değil 3 sarj yaptıktan sonra düzeldi alet.

diaablo

diaablo

Üye
arkadaslar bir ayarıda yapmayı unutmayın.Ayarlar/bağlantı/ag/sebeke ayarlarını çift mod degilde gsm yapın ok
kurtuluş arkadaşım onunlada alakası yok bu sorunun ben uzun yıllardır nokia kullanıcısıyım çift mod herzaman açık benimde ana yüklemeden o şekilde 3 gün rahat gidiyordu şimdi ise 6-7 saat sorun var yani ayarla alakası yok bi hard format atıcam düzelirse yazıcam bakalım inş.

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
Aynı sorun bende de oldu. 3. şarjdan sonra hemen hemen düzeldi. Biçimlendirme vb. yapmadan önce birkaç kez tam boşaltın, şarj edin.
Ben USB'den çıkaramıyorumki çıkarınca 2 saat anca dayanıyor. Çıkarim mi sence USB'den Şarj Bosalması icin. ?

cabal21

cabal21

Üye
annayı sevmiyor arkadaşlar telefonlar :D çok sorunlu o. o yüzden sıkıntı çıkarıyor. size tavsiyem ya bir önceki sürüme dönün yada belleye geçin. Aynı sorunları ben de yaşamıştım hatta telefon kullanılamaz duruma gelmişti şuan kafam rahat telefon sanki uçuyor.

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
annayı sevmiyor arkadaşlar telefonlar :D çok sorunlu o. o yüzden sıkıntı çıkarıyor. size tavsiyem ya bir önceki sürüme dönün yada belleye geçin. Aynı sorunları ben de yaşamıştım hatta telefon kullanılamaz duruma gelmişti şuan kafam rahat telefon sanki uçuyor.

Symbian^3 e nasıl geçebilirim ?

mezoart

mezoart

Üye
Şu an zaten symbian^3 kullanıyorsun, sadece versiyonu 24.001 sendekinin.Downgrade ile alakalı bir konu var, PR 1.2 ye (Bir önceki sürümlerden biri sanırım.) nasıl geri dönüleceğini anlatıyor.Bence bir göz at derim ;maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-anna-ve-belle-downrgrade-pr1-0-a-geri-donmek-n8-icindir-523312.html

ozelbaris

ozelbaris

Üye
Ben USB'den çıkaramıyorumki çıkarınca 2 saat anca dayanıyor. Çıkarim mi sence USB'den Şarj Bosalması icin. ?

Tama yakın boşaltıp yeniden şarj etmeni öneririm. Bir iki şarj döngüsünde kendine gelebilir. Tüm açık uygulamaları kapatman, internete arkaplanda bağlanmayı en aza indirmen de gerekir.

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
Tama yakın boşaltıp yeniden şarj etmeni öneririm. Bir iki şarj döngüsünde kendine gelebilir. Tüm açık uygulamaları kapatman, internete arkaplanda bağlanmayı en aza indirmen de gerekir.

Tmm saol :oke:

yusufgungor

Üye
millet ben de n8 aldım anna yüklü ama normal kullanımda 4 gün gidiyor. wi-fi devre dışı ,, uygulamaları gereksiz olanlara kapalı kullanın

Kutlubey

Üye
Annayı yükledikten sonra aynı problem bende de oldu..Telefonun şarjı 12 saat gidiyordu..Nokia destek hattıyla da görüştüm..Tamamen telefonun yazılımın silinip Anna'nın tekrar yüklenmesi gerektiğini söylediler..Dün telefonu kvk ya goturdum ve yazılım tekrar yuklendi..Dünden beri telefonun şarjı %100..Bence hiç uğraşmayın direk servise götürün.

SilentOne

SilentOne

Üye
bncede bi servise gönderin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt