Sayın Slant1111 internete girmemekle güç tasarrufu ile ne alakası var aynı sorun bende de yaşandı.yükledim annayı telefonu öğlen şarj ediyorum dolana kadar sonra 1-2 bilemedin 3 görüşme yapıyorum 2 şer dk dan.sonra bişe kullanmıyorum gece yatarken tek diş gitmiş oluyor ama daha dewamı idare eder diyorum fakat sabah bir kalkıyorum tel kapanası olmuş tek diş kalmış ve uyarı veriyor şarj az die....bi sorun var kesin.Güç tasarrufu modunda kullan ve internete grmemeye özen göstr
arkadaslar bir ayarıda yapmayı unutmayın.Ayarlar/bağlantı/ag/sebeke ayarlarını çift mod degilde gsm yapın okbunun sebebi nedir arkadslar 2defa flas attım ve en son oviden indirdim yine aynı arkadaşlar
kurtuluş arkadaşım onunlada alakası yok bu sorunun ben uzun yıllardır nokia kullanıcısıyım çift mod herzaman açık benimde ana yüklemeden o şekilde 3 gün rahat gidiyordu şimdi ise 6-7 saat sorun var yani ayarla alakası yok bi hard format atıcam düzelirse yazıcam bakalım inş.arkadaslar bir ayarıda yapmayı unutmayın.Ayarlar/bağlantı/ag/sebeke ayarlarını çift mod degilde gsm yapın ok
Ben USB'den çıkaramıyorumki çıkarınca 2 saat anca dayanıyor. Çıkarim mi sence USB'den Şarj Bosalması icin. ?Aynı sorun bende de oldu. 3. şarjdan sonra hemen hemen düzeldi. Biçimlendirme vb. yapmadan önce birkaç kez tam boşaltın, şarj edin.
annayı sevmiyor arkadaşlar telefonlarçok sorunlu o. o yüzden sıkıntı çıkarıyor. size tavsiyem ya bir önceki sürüme dönün yada belleye geçin. Aynı sorunları ben de yaşamıştım hatta telefon kullanılamaz duruma gelmişti şuan kafam rahat telefon sanki uçuyor.
Ben USB'den çıkaramıyorumki çıkarınca 2 saat anca dayanıyor. Çıkarim mi sence USB'den Şarj Bosalması icin. ?
Tama yakın boşaltıp yeniden şarj etmeni öneririm. Bir iki şarj döngüsünde kendine gelebilir. Tüm açık uygulamaları kapatman, internete arkaplanda bağlanmayı en aza indirmen de gerekir.