Anna yükleyen arkadaşlardan basit bir rica...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
accman

accman

Üye
    Konu Sahibi
Anna yükleyen arkadaşlardan basit bir rica...
arkadaşlar malumunuz hala türkçe anna gelmedi ve benim gibi birçok kullanıcı da beklemekte..
oldukça basit bir ricam olacak..
gün içinde hatırı sayılır derecede mesaj atıyorum..mesajları t9'la yazıyorum fakat 2lik bir mesajdan sonra telefonda yavaşlama oluyor...yetişemiyor benim yazmama kelimeyi yazmayı bitirdikten 1 saniye kadar sonra ekranda görünüyor eş zamanlı değil yani..
format ve flash attım ama sonuç değişmedi..bu durum değişmiş mi değişmemiş meraktayım..
deneyen arkadaşlara minnettar kalacağım..teşekkürler

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
arkadaşlar malumunuz hala türkçe anna gelmedi ve benim gibi birçok kullanıcı da beklemekte..
oldukça basit bir ricam olacak..
gün içinde hatırı sayılır derecede mesaj atıyorum..mesajları t9'la yazıyorum fakat 2lik bir mesajdan sonra telefonda yavaşlama oluyor...yetişemiyor benim yazmama kelimeyi yazmayı bitirdikten 1 saniye kadar sonra ekranda görünüyor eş zamanlı değil yani..
format ve flash attım ama sonuç değişmedi..bu durum değişmiş mi değişmemiş meraktayım..

deneyen arkadaşlara minnettar kalacağım..teşekkürler[ arkadaşım benimde sizden bir ricam olacak siz anna yı yükledinizmi nasıl yül
klediniz türkçe dil destegi varmı yardımcı olursanız sevinirim

uribaju

uribaju

Üye
o sorun az da olsa hala var germany'de belki trde düzelmiştir onu bilemem

accman

accman

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım benimde sizden bir ricam olacak siz anna yı yükledinizmi nasıl yül
klediniz türkçe dil destegi varmı yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşım şu an anna bir çok ülkeye çıktı..ama içlerinde türkiye yok henüz almanya ve hollanda için çıkan anna'da türkçe dil desteği mevcut...bu forumda sabitlenen flash nasıl atılır konusuna bakarak yapabilirsin...tek yapman gereken navifirm'den telefonunun rengine uygun almanya veya hollanda dosyasını indirip flash atmak...

----------Eklendi @ 10:02:45 ---------- Yazıldı @ 10:02:00 ----------

teşekkür ederim kardeşim..umarım düzelir çok saçma bir durum...

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
arkadaşım şu an anna bir çok ülkeye çıktı..ama içlerinde türkiye yok henüz almanya ve hollanda için çıkan anna'da türkçe dil desteği mevcut...bu forumda sabitlenen flash nasıl atılır konusuna bakarak yapabilirsin...tek yapman gereken navifirm'den telefonunun rengine uygun almanya veya hollanda dosyasını indirip flash atmak...ilgine teşekkür ederim almanya ya ait dosyayı indirdim fakat phoenix klasorü görmedi telefonun rengi gri ben forst metal olan dosyayı indirmiştim acaba yanlışmı indirdim

----------Eklendi @ 10:02:45 ---------- Yazıldı @ 10:02:00 --------

----------Eklendi @ 10:50:00 ---------- Yazıldı @ 10:25:40 ----------

arkadaşım siz yardımcı olabilirmisiniz gri renk için hangi dosya indirilecek

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes o sorun symbian da kronik malesef.....ama anna da gidermsler brz kasma yok bende

mıttık

Üye
bence forumdaki anlatımlardan yararlanarak belle kurun en iyisi annadan çok daha hızlı :D bellenin yanında annanın sözü bile edilemez bence tek kötü yani bazı uygulamalarda kasma yada çalıştırmama gibi problemleri var bunun sebebide sistemin yükseltilmiş olmasından kaynaklandığı söyleniyor uygulamaların güncel sürümleri çıktıkca sorunlar düzelicektir ayrıca beğenmezseniz n8 için downgrade mümkündür :D

accman

accman

Üye
    Konu Sahibi
kardes o sorun symbian da kronik malesef.....ama anna da gidermsler brz kasma yok bende

teşekkürler kardeşim...sağolasın :oke:

----------Eklendi @ 13:42:42 ---------- Yazıldı @ 13:41:45 ----------

bence forumdaki anlatımlardan yararlanarak belle kurun en iyisi annadan çok daha hızlı :D bellenin yanında annanın sözü bile edilemez bence tek kötü yani bazı uygulamalarda kasma yada çalıştırmama gibi problemleri var bunun sebebide sistemin yükseltilmiş olmasından kaynaklandığı söyleniyor uygulamaların güncel sürümleri çıktıkca sorunlar düzelicektir ayrıca beğenmezseniz n8 için downgrade mümkündür :D

n8 olsa belle için denerdim ama maalesef c6-01'lerin boynu bükük :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...