accman
Üye
Anna yükleyen arkadaşlardan basit bir rica...
arkadaşlar malumunuz hala türkçe anna gelmedi ve benim gibi birçok kullanıcı da beklemekte..
oldukça basit bir ricam olacak..
gün içinde hatırı sayılır derecede mesaj atıyorum..mesajları t9'la yazıyorum fakat 2lik bir mesajdan sonra telefonda yavaşlama oluyor...yetişemiyor benim yazmama kelimeyi yazmayı bitirdikten 1 saniye kadar sonra ekranda görünüyor eş zamanlı değil yani..
format ve flash attım ama sonuç değişmedi..bu durum değişmiş mi değişmemiş meraktayım..
deneyen arkadaşlara minnettar kalacağım..teşekkürler
oldukça basit bir ricam olacak..
gün içinde hatırı sayılır derecede mesaj atıyorum..mesajları t9'la yazıyorum fakat 2lik bir mesajdan sonra telefonda yavaşlama oluyor...yetişemiyor benim yazmama kelimeyi yazmayı bitirdikten 1 saniye kadar sonra ekranda görünüyor eş zamanlı değil yani..
format ve flash attım ama sonuç değişmedi..bu durum değişmiş mi değişmemiş meraktayım..
deneyen arkadaşlara minnettar kalacağım..teşekkürler

bellenin yanında annanın sözü bile edilemez bence tek kötü yani bazı uygulamalarda kasma yada çalıştırmama gibi problemleri var bunun sebebide sistemin yükseltilmiş olmasından kaynaklandığı söyleniyor uygulamaların güncel sürümleri çıktıkca sorunlar düzelicektir ayrıca beğenmezseniz n8 için downgrade mümkündür