Anna Yüklersem Çıkınca belle kurabilirmyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
Anna Yüklersem Çıkınca belle kurabilirmyim ?
Arkadaşlar c6-01 im elime ulaştı ve anna yazılımını yüklemeyi düşünüyorum ama anna yüklersem çıkınca belle yükleyebilirmiyim bilmiyorum.
Anna yüklersem belle yükleyebilirmiyim sonra ?

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
evet aynı şekil belle de sorunsuz inşallah geçeriz Belle Gelsin de tek flashlayıp ne geçeriz. :naughty:

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ozaman kuruyorum annayı :)

realplayer2

realplayer2

Üye
25.07 üzerine şu an için sızma belleler yüklenmiyo ama eğer orjinal bellede yüklenemeyecek ise muhtemelen son bi anna güncellemesi gelebilir mesela 27.11 gibi:)

SilentOne

SilentOne

Üye
kur gitsin

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
25.07 üzerine şu an için sızma belleler yüklenmiyo ama eğer orjinal bellede yüklenemeyecek ise muhtemelen son bi anna güncellemesi gelebilir mesela 27.11 gibi:)

c6-01 için belle çıkacak mı kesin bilgi mi ?

qsaw

qsaw

Üye

----------Eklendi @ 15:54:56 ---------- Yazıldı @ 15:18:25 ----------

benim konularıma bak orada anna dan sonra olması gereken güncelkemeleri anlatan bir konu açmışım şu anda mobilim

realplayer2

realplayer2

Üye
peki bu belleden sonra gelmesi beklenen carla, donna felanda yüklenebilelecek mi arkadaşlar kesin bilgisi olan var mı yoksa bu yazılımlar yüksek gpu lu cihazlar(701) için mı?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kur kur

qsaw

qsaw

Üye
peki bu belleden sonra gelmesi beklenen carla, donna felanda yüklenebilelecek mi arkadaşlar kesin bilgisi olan var mı yoksa bu yazılımlar yüksek gpu lu cihazlar(701) için mı?
carla belkide donna imkansız gibi görünüyor ama ben carlanında geleceğinide sanmıyorum belle bizim için son:angry:

realplayer2

realplayer2

Üye
bende öyle düşünüyorum belle son sanki belleyi de biraz güncellemelerle stabil hale getirirler öle kalır gibi

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
    Konu Sahibi
Belle gelsinde Carlayı boşverin zaten ozamana kadar büyük ihtimalle Telefonları değiştiririz :D

realplayer2

realplayer2

Üye
bahsedilen n8-01 çıkmazsa bi ömür n8imi bırakamam ki ben çünkü nokianın en iyisi şu an n8 yani:)

Febris

Febris

Üye
​Belle gelsinde carla donnayi boşver kardeşim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...