Anna Yükledim arayanın ismi görünmüyor? Aynı mumarayı iki kez kayıt etmekten değil?? yardım lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pesimist_168

Üye
    Konu Sahibi
Anna Yükledim arayanın ismi görünmüyor? Aynı mumarayı iki kez kayıt etmekten değil?? yardım lütfen..
arkadaşlar anna yı c7 me yükledikten sonra arayan rehberde kayıtlı oldugu halde hiçbir şekilde ismi çıkmıyor aynı mumarayı iki kez kaydetmedim? yardım lütfen.?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
saat ayarlarindan sehri Istanbul secip dener misin?

pesimist_168

Üye
    Konu Sahibi
denedim aynı arkadaşım

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
numaranin basina +90 ekleyerek dener misin?

pesimist_168

Üye
    Konu Sahibi
maalesef dostum fark etmiyor :S cevapsız veya arayan numaralarada isim var ama açmadan önce sadece numara gösteriyor :S

ayrıca annadan önce kayıtlı ismin harflerinin olduğu tuşlara örneğin annem için 26636 ya basınca direk annem çıkıyordu şimdi çıkmıyor :S

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
rehbere, oradan ayar menusune gir. Kontak aramayi acik yap. Bende Belle yuklu ondan Anna'daki menuyu tam hatirlamiyorum ama, kontak arama acik olacak ayarlardan.

pesimist_168

Üye
    Konu Sahibi
ingilizce yaptım düzeldi ama türkçe de aynı sorun annada kontak arama diye birşey görmedim ayarlarda??

mfb2

mfb2

Üye
dostum şimdi bende farkettim arayanların rehberdeki ismi değil sadece numara gözüküyordu yeni flashladığım için daha rehberi kaydetmedim diye düşünüyordum aldırmadım kontrol ettim rehber kaydetmişim ve bendede arayanların ismi görünmüyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt