Anna yükledikten sonra kamera sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alimen987

Üye
    Konu Sahibi
Anna yükledikten sonra kamera sorunu!
Symbian Anna yükledikten sonra telefonun yanındaki kamera tuşuna bastığımda kamera açılmıyor uygulamalardan açmak zorunda kalıyorum bu sorun herkezde var mı?

serkanet

Üye
bug oluşmuştur telefonu kapat açma tuşuna basılı tut 3 kere titresin sonra aç bide best screen snap uygulamasını yüklediysen arka planda çalışıyorsa onada dikkat et

alimen987

Üye
    Konu Sahibi
tamam hoca dediğini yaptım düzeldi şükür

deadlydesire

deadlydesire

Üye
bug oluşmuştur telefonu kapat açma tuşuna basılı tut 3 kere titresin sonra aç bide best screen snap uygulamasını yüklediysen arka planda çalışıyorsa onada dikkat et
bendede aynısı oluyodu 2 sn basılı tutunca açılıyo artık ;)

m542tf

m542tf

Üye
bendede oldu betalabsdan kamera güncellemesini tekrar yükledim düzeldi

serkanet

Üye
bu sorun zaten kamera güncellemesini yükledikten sonra teli yeniden başlatmadığınızdan kaynaklanıyor sıkıntı yok ;)

hamdifurkan

Üye
Beta labs dan nasıl yüklüyoruz ? Benim telefonum c6-01..

SilentOne

SilentOne

Üye
allah allah bnde de de aynı 2sn kamera tuşuna basınca açılıyor aslında mantıklı bişi ekran resmi almak isteyen ler için ideal 1 sn bas ekran sermi 2sn bas kamera

serkanet

Üye
hamdi c6-01 için yok kamera güncellemesi sadece n8 e geldi

blackdewl44

Üye
arkadaşlar benim telefonumda da aynı sorunlar war nasıl çözebilirim acaba kameranın kısayol tuşuna birkere bastığım zaman açılmıyor telefonda müzik dinleyeyim dediğim zaman müziğe tıklıyorum Genel:Sistem hatası diyor lütfen yardımcı olun hadi müzik neysede :D kameraya yardımcı olursanız çok teşekkür ederim...:( pffffff :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt