anna yazı tipi değiştirme?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
anna yazı tipi değiştirme?
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Symbian anna yükledim yazı tipini değiştirmek istiyorum fakat sanırım isimleri farklı yapmalıyız. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

TheMadness

TheMadness

Üye
Symbian ^ 3:

Sadece Nokia S ^ 3 telefonları yazı tiplerini değiştirmek için en kolay yolu bulundu ...
Bunun için bir bellek kartı yeterlidir ...
Hafıza kartı "resource" yeni bir klasör oluşturun ve içine ''Fonts'' klasörünü oluşturun
Fonts klasörü içine dosyaları kopyalayın ve [nosnr60.ttf, nssb60.ttf, nstsb60.ttf, S60ZDIGI.ttf] yeniden adlandırın.
Hepsi bitti, sadece telefonunuzu yeniden başlatın ve yazı tipi değişti.

Not: Ovi Store ile ilgili tüm sorunlar çözüldü ...
Sadece QT yani Qt 4.7.2 en son sürümünü yüklemeniz gerekir.

Symbian Anna:

Sadece Symbian Anna Cep yazı tipini değiştirmek için bir çıkış yolu bulundu ...

1. Ovi Store "X-plore & Font Zoomer Lite" en son sürümlerini yükleyin ... Her ikisi de ücretsiz sürümlerini ...

2. "Font_temp" olarak kullanmak istediğiniz yazı tipini yeniden adlandırın

3. Font dosyasını hafıza kartı veya yığın hafıza içinde kolaylıkla fark edebileceğiniz bir klasöre kopyalayın ...

4. Font Zoomer açın ve Antykwa veya Thyromanes yazı tipini değiştirebilir ...

5. Yazı Tipi Boyutu küçük olası seçenekleri ve Boşluğu ayarlayın ...

6. Yeni ayarları uygulayın. Henüz telefonu yeniden başladmayın

7. X-plore, Menü -> Araçlar ---> Yapılandırma.Gizli dosyalar, ROM sürücüleri, RAM sürücüler ve sistem dosyalarını / göster işaretleyin ...

8. \ FontZoomer: Şimdi C'ye gidin. Burada mevcut olan "font_temp.ttf" dosyasını silin. Şimdi bu klasöre kullanmak istediğiniz yazı tipini kopyalayın ...

9 - Telefonu yeniden başlatın. Bu kadar.

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
anladım mi anlamadım :) ya annanin durum farklıydı. Symbian pr1.2 sürümünden farklı olarak annada font isimlerine farklı bir isim veriyorduk sanırım. Bi Aşa bulmuştum Şimdi bulamıyorum çok aradım sitede çıkmadı yardımcı olursanız sevinecegim :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Düzenledim türkçeleştirdim.

spartuas

spartuas

Üye
ufak bilgilendirme : Yazı tipini c ye atma. Telefon açılmaz. Açılır da oda şansınıza. Ayrıca telefona uyumsuz font atınca da açılmayabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt