Anna-Wireless Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cruxman

Üye
    Konu Sahibi
Anna-Wireless Sorunu
selam arkadaşlar anna yükledikten sonra bende wireless ni kaydetmemeye başladı her seferinde wireless ni tekrar yazıyorum , euro2_germany anna yükledim böyle bir sorunla karşılaşan varsa sorunu çözdüyse paylaşabilecek olan ? şimdiden teşekkür ederim
telefonum nokia n8 blue

Overdose34

Overdose34

Üye
bende de euro 2 var ama o sorun bende yok kardeşim.

Cruxman

Üye
    Konu Sahibi
overdose bende 2 kere format attım 0dan bütün uygulamar gitmesine rağmen yinede çözüm olmadı :( yinede teşekkür ederim bir daha navifarm dan indiririm eğer sorunu çözen bir arkadaşım olmazsa

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bende de öyle bir sorun yok en iyisi flash tekrar atmak.

Overdose34

Overdose34

Üye
Donanım ile ilgili olduğunu sanmam kesin yazılımsal sorun. C7 mi telefon? Euro2yi burdaki linkten indirdin değil mi?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
wala bnde de germany var ama öyle bi sorun olmadı kardes

Cruxman

Üye
    Konu Sahibi
overdose n8 , tamam teşekkür ederim bilgileriniz için olmadı 0 dan anna yı indiririm herşeyi 0 dan formatlarım

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadşım ayarlar, bağlantı, ayarlar, hedefler, internet, seçeneklerden yeni erişim noktası belirle wlanını bul şifreni gir kaydet kolay gelsin

Cruxman

Üye
    Konu Sahibi
cardanadam teşekkür ederim öyle deniyordum ama hep hata alıyordum tekrar denedim oldu ;) herkese teşekkürler sorun düzeldi

cardanadam

cardanadam

Üye
rica ederim

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Seçenekler >> Wlan seçeneği devamlı kapalı durumda, WLAN kullanabiliyorum ancak devamlı kapalı görünüyor Seçeneklerde

jeki01

jeki01

Üye
N8 telefonuma Anna sürümünü yükledim,
kablosuz ağa otomatik bağlanmıyor ve bağlansada bazen kopuyor wlan.
Sorun ne acaba?

zambabne

Üye
bende n8 ime anna yükledim. herşey güzel sorun yok fakat. wireless bağlantıyı kapatsamda tekrar kendisi bağlanıyor. devamlı bağlı durumda. nasıl olurda kapatabilirim. yardımlarınız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt