anna web browser

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
belle yüklesemmi bilmiyorum tereddütteym bndede anna maxicepi yavas wifi de çözemyrm sorunu

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Belle de web çok iyi ama wifi ile maxicepe iki saat girmiyo bende de. Tcell hemen yüklüyo. Modem ayarlarında sorub var galiba. Bide yüklerseniz türkçe klavye java uygulamaları çalıştırma ve daha fazla bekleme ekranı içeren modla yükleyin.

----------Eklendi @ 23:53:51 ---------- Yazıldı @ 23:51:46 ----------

belle yüklesemmi bilmiyorum tereddütteym bndede anna maxicepi yavas wifi de çözemyrm sorunu
eğer çözdüğünde beni de bilgikendirirsen sevinirim:)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Ben wi-fi ile giriyorum şu an çok hızlı anında açıyor. (Anna yüklü)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
şuan turkcell internete bağlı hemen yüklüyo ama wifi da maxicep mobil site bile yüklemeye başlamadan önce baya bekliyo:dry:

forbidden5

forbidden5

Üye
biraz önce browser mark dan tarayıcıları test ettim symbian^3 ün puanı 4500 4800 arası çıkıyor operada bu puan 15.500 16.500 arası cıkıyor Symbian anna browserda 21.000 lere ulaşıyorsunuz yani operadan daha cok puan alıyor kriterlerin ne olduğunu merak ediyorum acıkcası iphone 4 ün browserı birincilikde ve puanı yanlış hatırlamıyorsam 27.000 küsür dü ama tabiki n9 gün yüzüne çıkınca bu değişicektir :))

aydnzara

Üye
Belle yükleyen Arkadaşlar,web tarayıcısında metin kopyala yapıştır,özelliği var mı? Varsa bende hemen yükliYicem...!

burakcal2

Üye
benim yaptigim testde 20950 cikti.eskiden 3000 veya 3500 gibi bir sey cikardi.anna browser cok guzel olmus artik operayi kullanmiyorum zaten operada 13673 cikti.anna browser bu sefer olmus.

biraz önce browser mark dan tarayıcıları test ettim symbian^3 ün puanı 4500 4800 arası çıkıyor operada bu puan 15.500 16.500 arası cıkıyor Symbian anna browserda 21.000 lere ulaşıyorsunuz yani operadan daha cok puan alıyor kriterlerin ne olduğunu merak ediyorum acıkcası iphone 4 ün browserı birincilikde ve puanı yanlış hatırlamıyorsam 27.000 küsür dü ama tabiki n9 gün yüzüne çıkınca bu değişicektir :))

• Beğen
Tepkiler: forbidden5

thesenol

Üye
Flash sürümü yükseltilmemiş, zaten mevcut flash bütün videoları açıyor şimdiye kadar sadece flash tarayıcı entegresinde sorun vardı onu düzeltmişler, yoksa v14.02'de ki flash 4.0 bile internette ki flash videolarının %98'ini açıyor.
bene sorun var o zmn flash playerde hiçbi video yu açmıyor

burakcal2

Üye
benim eskiden diziportdaki dizileri acmazdi veya takilirdi.simdi saniyesinde aciliyor.

_ardaa

_ardaa

Üye
Flash player'da sorun yok sorun entegrasyon sorunu, tarayıcı ile izleyemediğiniz videoları indirip telefona atın sorunsuz açacaktır, Anna ile entegrasyon sorununu çözmüşler ama.

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
sorun yok hersey mükemmel tek maxicep sorunlu işte

SilentOne

SilentOne

Üye
anna tarayıcı çok iyi bnce hemde operadan çok çok daha iyi

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
anna tarayıcı çok iyi bnce hemde operadan çok çok daha iyi

Bence o kadar iyi değil çnkü ekran sağa sola gidiyor..normal bir tarayıcı diyebilirz..opera bana daha iyi geliyor çnkü herşeyi kopyalayabiliyorm.belle de herşey opera gibi olack herşeyi kopyalayabileceğiz..şu ekranın sağa sola kaymasını da düzeltmeleri lazım..sağa çekiyorm boşluga geliyor falan ... :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
flash sürümü kaç oldu şimdi ve belle ile flash konusunda degişiklik yapılacakmı

polluxea♪

polluxea♪

Üye
walaa bnce tarayıcı da bayaaa fark olmuss

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
dostm flash ı dert etme sen gayet başarılı

nonamex

Üye
Operadan daha mı iyi yok artik. Kinetik kaydirma konusunda hala cok basarisiz.

ekreem12

ekreem12

Üye
eger internete girdiginizde wifi baglı deilse ve sayfa acmaı tıkladıgınızda wifinin baglanmasını ılk anda beklemekte ama internete girmeden once wifiyi baglaıp wifinizde guc modunda deilse bence internete girmesi eskisine oranla kat kat ustun ben operaa hıc kullanmaa alısamadım bı kac kez denedıım video filan izlenmedigi için denemedim ama annadaki web tarayıcı eski haline gore bırakın 3 katı en az 10 kat daha ii bana gore her anlamda bu yanlara kayması gri ekranın gelmesı ilkden biras garıp gelıo ama taraıcıa alısınca gri ekrana kaymıosunuz bile bende gri kısımlara kacma olmuo tel kullanırken yaptıgınız parmak hareketıne gore bi durum bu:D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bende iphone 4 ü test ettim browser mark ta puanı 43000 küsürdü, bizim symbianlara safari gibi bir browser lazım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt