anna web browser

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
anna web browser
arkadaslar anna web browser maxicep forumunda cok yavas sayfa degstiryor sebebi ne ?

aydnzara

Üye
Bilgisayar görünümünde ise çok yavaş olur mobil siteyi dene,bu arada ben daha anna yüklemedim web tarayısında metin kopyala yapıştır özelliği var mı? Kardeş.

wratH!

wratH!

Üye
aynen mobil siteye giriyorum sabahtan beri akıyo :D

emreipekci

emreipekci

Üye
malesef operadakı gıbı metın secemıyoruz

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Yazılanlar Gibi Şimdikinden 3 Kat Hızlı Mı Peki? :D

emreipekci

emreipekci

Üye
ben oyle buyuk bır fark göremedim opera kullanmaya devam yine. Ama vıdeoları eskisine oranla daha ıyı acıyo oda flash sürümün yükselmesinden sanırsam

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
videoları çok daha iyi açıyor :) sayfa da donma olmuyor ..hızlandırılmış..ayrıca zaten mobil maxicepteyim ama sayfayı yavas değiştiriyor.

time_shift

time_shift

Üye
annada metin kopyalama özelliği var ama belli başlı yerlerde mesela facebookta mavi yazılarda . operada ki kadar gelişmiş kopyalama ve arayüzü iyi değil yine :s nokia tutturamiii tarayıcıyı ya 3 5para verseler operaya flashli browser yapsa nokiaya daha mantıklı:ehe

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle :D

futbol123

futbol123

Üye
daha anna güncelleme gelicektir.Bu hatalar düzeltilecektir

ozggurr

ozggurr

Üye
ben cok rahat giriyorum maxicep'e mobile ve desktop versiyonlar gayet hizli ve akici bende... browser'da metin kopyalama ozelligi yok, saniyorum o da gelirse tam olacak...

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Belledeki tarayıcıda bu özellik mevcut.

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
annada flash surumu yukseltilmis diyonuz da ben cin annasinda gormedim ole bise 4.0 di gene flash surumu su an belle kullaniyorum ondada 4.0. Orijinal annada flash surumu kac yaziyo bakabilirmisniz

ozggurr

ozggurr

Üye
flash surumu yukseltilmis mi bilmem ama flash videolari cok iyi oynattigi kesin, eskisi gibi takilip kalmiyor, sonuna kadar oynuyor videolar... cok daha stabil calisiyor o anlamda browser...

_ardaa

_ardaa

Üye
Flash sürümü yükseltilmemiş, zaten mevcut flash bütün videoları açıyor şimdiye kadar sadece flash tarayıcı entegresinde sorun vardı onu düzeltmişler, yoksa v14.02'de ki flash 4.0 bile internette ki flash videolarının %98'ini açıyor.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:ehe konu nerden nereye gelmiş. Bende anna varken facebook ve maxicepte bi linke tıklayınca uzun süre bekliyo sonra sayfa yüklenmeye başlıyodu. Şiimdi belle var facebookta değilde maxicepte çok bekliyo. Mobil siteden giriyorum üstelik. Tcell internet ile çatur çutur girerken wifi ile uzun süre bekliyorr. Diğrer sayfalarda böyle sıkıntı yaşamadım nedense:allalla:----------Eklendi @ 21:51:39 ---------- Yazıldı @ 21:50:14 ----------Flash sürümp kaç olmuş?----------Eklendi @ 21:54:37 ---------- Yazıldı @ 21:51:39 ----------Bu arada vbellede metin sığdırma da var ama operadaki gibi işlevsel değil:

ozggurr

ozggurr

Üye
bu browser'daki bazi olaylari anlamak gercekten cok zor, ben uzerinden dizi islerken bir kac dakikada onlarca MB veri aktarimi oluyor. Ucuyor resmen browser, hani o hizla film download edebilsek ya da mp3 falan herhalde 3-5 saniyede bir sarki indiririz. 200 mb'lik oyunlari 5 dk'da kurariz telefona... Bazi sitelerde cok hizli gercekten bazi sitelerde cok yavas. Etkenlerin neler oldugunu ben de cok merak ediyorum gercekten...

----------Eklendi @ 21:55:36 ---------- Yazıldı @ 21:54:50 ----------

flash 4.0 gorunuyor

----------Eklendi @ 21:56:13 ---------- Yazıldı @ 21:55:36 ----------

flash 4.0 gorunuyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Ben belldeki webi çok sevdim ama wifiden maxicepe çok yavaş bağlanıyor.:dry: mecbur ucweb kullanıyorum forum için

• Beğen
Tepkiler: Barış Grc
Barış Grc

Barış Grc

Üye
​Uc web forever ... :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:) ben alışamadım uc,ye.belledeki taRAyıcıo çok güzel gelmişti ama forumdaki sorun yüzünden hevesim kırıldı:ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt