okitox Üye iki tane denedim. şimdi bi de belle için olandan deniycem bakalım. sonucu yazıyım buraya... ----------Eklendi @ 18:40:01 ---------- Yazıldı @ 18:36:16 ---------- başarısız bir girişim daha
iki tane denedim. şimdi bi de belle için olandan deniycem bakalım. sonucu yazıyım buraya... ----------Eklendi @ 18:40:01 ---------- Yazıldı @ 18:36:16 ---------- başarısız bir girişim daha
Jerkez38 Üye Konu Sahibi okitox' Alıntı: iki tane denedim. şimdi bi de belle için olandan deniycem bakalım. sonucu yazıyım buraya... ----------Eklendi @ 18:40:01 ---------- Yazıldı @ 18:36:16 ---------- başarısız bir girişim daha Genişletmek için tıkla ... ozaman cfw desteklemiyor, readceday cfw olsaydı çalışmamazlık yapmazdı ama anlayamadım neden çalıştırmadı farklı cfwde
okitox' Alıntı: iki tane denedim. şimdi bi de belle için olandan deniycem bakalım. sonucu yazıyım buraya... ----------Eklendi @ 18:40:01 ---------- Yazıldı @ 18:36:16 ---------- başarısız bir girişim daha Genişletmek için tıkla ... ozaman cfw desteklemiyor, readceday cfw olsaydı çalışmamazlık yapmazdı ama anlayamadım neden çalıştırmadı farklı cfwde
Jerkez38 Üye Konu Sahibi polluxea♪;4029796' Alıntı: eline saglık fatih kardesim Genişletmek için tıkla ... rica ederim Emre sağol
polluxea♪;4029796' Alıntı: eline saglık fatih kardesim Genişletmek için tıkla ... rica ederim Emre sağol
babiliyi1 Üye Sırf bunun için telefonu yeni hackledim, acaba hack işlemini beceremedimmi diye bi kaç tane unsigned uygulama yükledim fakat hackde sorun yok. C6-01 anna kullanıyorum 2-3 kere denedim ama olmadı hocamya.
Sırf bunun için telefonu yeni hackledim, acaba hack işlemini beceremedimmi diye bi kaç tane unsigned uygulama yükledim fakat hackde sorun yok. C6-01 anna kullanıyorum 2-3 kere denedim ama olmadı hocamya.