anna turkce dil hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
anna turkce dil hakkinda
Benim telefonum yurddisi cikisli. Haliyle suan ingilizce kullaniyorum. Turkce anna geldi. Simdi ben telefonu ovi ye bağlasam.yazilimi yeniden yukle desem turkce dil gelirmi ? Tesekkurler.

Not : ayrica ne flashlama nede navifirm gibi programlarin kullanmasini bilmem. Ona gore sorumun cevabini alabilirmiyim ( evet-hayir ):oke:

FastBreaker

FastBreaker

Üye
sanmıyorum kardeşim çünkü yeniden yükle dersen eskisini yükleyecek yani yine ingilizceyi. tek çare flash yada nokia shop :)

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
FastBreaker

FastBreaker

Üye
ama yine başka birileri cevaplasın bu sadece benim fikrim böyle olmaya da bilir :)

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
ama yine başka birileri cevaplasın bu sadece benim fikrim böyle olmaya da bilir :)
zaten moralim bozuk. Okullar da aciliyor. Simdi git nokia shop a ver telefonu 1-2 hafta bekle ben ugrasamam :) tek care olur diyen birini beklemek yardimin icin tesekkur ederim :oke:

FastBreaker

FastBreaker

Üye
rica ederim her zaman

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Konu guncel

----------Eklendi @ 10:47:13 ---------- Yazıldı @ 10:40:39 ----------

KOnu guncel

----------Eklendi @ 10:51:26 ---------- Yazıldı @ 10:47:13 ----------

yokmu bilen ya :off:

----------Eklendi @ 11:29:52 ---------- Yazıldı @ 10:51:26 ----------

guncel

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Konu guncel

----------Eklendi @ 10:47:13 ---------- Yazıldı @ 10:40:39 ----------

KOnu guncel

----------Eklendi @ 10:51:26 ---------- Yazıldı @ 10:47:13 ----------

yokmu bilen ya :off:

----------Eklendi @ 11:29:52 ---------- Yazıldı @ 10:51:26 ----------

guncel

malesef bana da tek yöntem flash gibi geldi :)

erollcelik

erollcelik

Üye
nokia shopta bir saatte halledersin işini
zaten moralim bozuk. Okullar da aciliyor. Simdi git nokia shop a ver telefonu 1-2 hafta bekle ben ugrasamam :) tek care olur diyen birini beklemek yardimin icin tesekkur ederim :oke:

mfb2

mfb2

Üye
dostum tek yol flash biraz dikkatli ve sabırlı olursan flash atarsın
öncelikle bu konudan telefonuna uyan Türkçe anna yı indir http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/orjinal-turkey-anna-download-linkleri-545357.html
Ve sabit konuda var phoneix programını indir sabit konudaki adımları izle n8 için anlatılmış ama c7 dosyasını aldınmı yazdığım linkten aynı yolla flash atarsın korkma navi firm aklını karıştırmasın sadece orjinal dosyaları çekmek için yapılmış ufak bi pro sen direkt indireceğin için navifirm anlatımından sonraki söylenenleri yap :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt