Anna salı günü türkiyede

Sponsorlu Bağlantılar

WebStyle

WebStyle

Üye
Önce naviye gelse ne olurdu ah nokia ah :D

rafet383838

rafet383838

Üye
cok ıyı olurdu bu kadar ınsan urassmazdı tıkır tıkır yuklerdık olur bıterdı :D

serhad58

serhad58

Üye
Hadi bakalım memlekete gitmeden bi yükleyebilsem şu mereti iyi olacak da..

Uruloki

Uruloki

Üye
Önce naviye gelse ne olurdu ah nokia ah :D

yine her türlü navide olucak ki önceden orası nokia server ları navifirm ise nokia care yazılımı yani nokia servisleri o yazılımı kullanıyor güncelleme yapmak için

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
valla yaaa insanı artık bıktırdılar resmen yaa :/

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
ya bu nokia yalan söylüyor yada bazı arkadaşlar sırf konu açmış olmak için konu açıyorlar.ben nokia müş.hiz.ile konuştum 3-4 gün önce bana salı günü güncelleştirmeleri indirebilirsiniz dediler birçok arkadaşta p.tesi dediler diyor.bu ne yaman çelişki anlayamadım.

02samsat

02samsat

Üye
kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor belli değil ya da kime doğru söylenilmiş ya kime yalan söylenilmiş belli değil.

WebStyle

WebStyle

Üye

yine her türlü navide olucak ki önceden orası nokia server ları navifirm ise nokia care yazılımı yani nokia servisleri o yazılımı kullanıyor güncelleme yapmak için
Navi ye şu an itibari ile ulaşılamıyor. Gergin bekleyiş sürüyor. :) Hayırlısı bakalım..

o.basar86

o.basar86

Üye
Navi açıldı. Herhangi bir güncelleme yok. Bugün de yalan olacak anlaşılan :)

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Salı günü gelecek...Bir başlık daha açılacak "Anna çarşamba günü Türkiyede." !!!

o.basar86

o.basar86

Üye
Bende halen daha açmıyor. Sanırım siz tam açıldığı ana denk geldiniz. :) şu anda yine yok..

Haha olabilir. Gerçi ben Nokia Data Package manager'dan açtım. Navi'ye göre daha seri bir program. Aynı serverları kullanıyorlar. Orası ite kaka da olsa açtı sonunda. Ancak liste aynı. Bizim FW yine yok. :(

Not: N8 için söylüyorum bunu. Diğer cihazların durumu ile ilgili bilgim yok..

Üst Alt