Anna salı günü türkiyede

Anußis

Üye
tırt ... türkiyeye gelse ne gelmese ne telefonum türkçe oldu orjinal anna sonuçta product vs değişmedi ayrıca adobe ve quickofc yüklü salı gününü kim bekler

WebStyle

Üye
Naviye de salı günü mü gelecek bu yahu :d telefona hiç birşey yüklemedim tekrar flash atacağım diye..

adela

Üye
hafta başında olacağını açıklamışlardı, net bir gün verdiğin için teşekkürler. "adobe, office" yok diyen ark.larda rahatlamıştır sanırım

"adobe, office"den kastınız?
Quickoffice ve Adobe Reader mi?bu proglar normal kulanıcının işini yararmı?
bunlarsa almanya versiyonunda var ve türkçe..

_ardaa

Üye
Tepkiler: forbidden5 ve accman
"adobe, office"den kastınız?
Quickoffice ve Adobe Reader mi?bu proglar normal kulanıcının işini yararmı?
bunlarsa almanya versiyonunda var ve türkçe..

evet onları kastettim, ben denemedim, ne var ne yok bilmiyorum, ancak forumda arkadaşlar yükledikten sonra office'in olmadığını, lisans almak gerektiğini vs. demişlerdi.

ya arkadaşlar yeri değil ama n8 ime euro2 dg 0599761 kodlu yazılımı flashlasam sıkıntı olurmu?

ya arkadaşlar yeri değil ama n8 ime euro2 dg 0599761 kodlu yazılımı flashlasam sıkıntı olurmu?

bunu diğer başlıkta da sormuşsun, yükleyenler sorun olmadığını söylüyor, ancak ben yüklemedim bilmişlik yapmayayım, diğer başlıkta soruna cevap verirler,

bildiğim kadarı ile sorun çıkarmamış kimseye. navi+ phoneix

shanol28

Üye
arkadaşlar soruma bir türlü cvp bulamadım bir de size sorayım benim n8 yurtdışı ve pasaport kayıtlı bende güncelleme hala çıkmıyor ne telde ne de ovi suite de ne yapmam gerekir

----------Eklendi @ 20:26:25 ---------- Yazıldı @ 20:13:55 ----------

arkadaşlar yardım edebilecek varmı acaba ürün kodu 059C8T6 yazıyor bu türkiye kodu değil ama hala bir güncelleme yok telefona

nonamex

Üye
Alman sürümünde saat sıkıntısı var, GMT+3 göstermesi gerekirken GMT+2 gösteriyor mecburen otomatik güncellemeyi kapatmak zorunda kaldım..

annnnnaaaaaaaaaaaaaaa ahhhaaaa ahhhhaaaa gel artık

bu annayı telefona nasıl indircez telefon güncellemelerinden mi bir de bu güncellemeyi yüklesek garanti sakata girmz değil mi

saçmaladın nokianın kendi güncellemesi yaw adam yükle diye yayınlıyo zaten ne garantiden çıkması hey Allahm

----------Eklendi @ 20:45:19 ---------- Yazıldı @ 20:43:47 ----------

tırt ... türkiyeye gelse ne gelmese ne telefonum türkçe oldu orjinal anna sonuçta product vs değişmedi ayrıca adobe ve quickofc yüklü salı gününü kim bekler

öyle dme aga ben beklerim naviden falan anlamıyorum malum o yüzden oviye gelmesini beklemem lazım

evet onları kastettim, ben denemedim, ne var ne yok bilmiyorum, ancak forumda arkadaşlar yükledikten sonra office'in olmadığını, lisans almak gerektiğini vs. demişlerdi.
ben daha önce forumda paylaşılan office i üzerine yükledim ve hiçbir sıkıntı çıkarmadı gerçi şu smart office daha zevkli bence 3D falan :-)

pazartesıydı salı oldu hadı bakalım ne olcak salı gunu

inş hayırlısı bakalım gelır ıns da yuklerız bızde

Konu Sahibi
gelecek aga inş.2 gün kaldı az daha sabır

valla öle sabredıyoruz gelsınde kurtulalım artık yukleyelım

adobe office vardı zaten fıstık gibi kullanıyodum ben