Anna Müzik Çalar ve Anna (1/2), (2/2) Güncelleme Sorunu Çözüm Yolları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

curse.

Üye
    Konu Sahibi
Anna Müzik Çalar ve Anna (1/2), (2/2) Güncelleme Sorunu Çözüm Yolları
Bazı arkadaşlar anna (1/2) veya (2/2) kuramamışlar bu sorun genelde telefonun tarih veya saatinin yanlış olmasından kaynaklanıyor ki bendede verdi aynı hatayı tarih düzeltince yükledi.

Müzik çalarda oyun vs uygulama seslerinin çıkmasınıda normal karşılamak lazım pc de bi işletim sisteminin çalıştırdığı uygulamayı diğer işletim sistemine geçtiğinizde kullanamayabilirsiniz ki normaldir çünkü o uygulamayı siz eski işletim sistemi ayarında kurmuştunuz. Çözüm olarak soft format atıp yeniden anna (1/2), (1/2) güncellemelerini yüklemenizi öneriyorum deneyenler yazarsa diğer arkadaşlarada yardımcı olmuş olur.

Qt içinde soft format ve arkasından anna (1/2), (2/2) güncellemelerini yaparsanız düzelebilir.

Kolay gelsin.

mirzasinan

mirzasinan

Üye
hard fotmat nedir soft format nrdir

mirzasinan

mirzasinan

Üye
peki soft formattan sonra oyunlar uygulamaar silinirmi

eldorado19

Üye
benim başka bir sorum olacak mesajlar-oturumlar a girdiğimde özelllik desteklenmiyor hatası alıyorum var mı bi çözümü ya da neden oluyor?

52mrt1905

Üye
soft *#7370# yazdım ama fotmat atmadı neden:vur

defectboy

Üye
soft format çözüm olmadı. denedim sonrasında oyunları yüklediğimde müzik kütüphanesini yeniledim ve oyun müzikleri çıktı. Çok saçma birşey yok mu bunun çözümü?

mfb2

mfb2

Üye
Soft format- hard format - flash hiç biri qt programların yüklenme sorununu çözmedi ..

celalduman

Üye
fabrika ayarlarından sil ve yükle de iş tamam

metyuu

metyuu

Üye
benimde 1/2 -2/2 yüklemiyordu wifi ile telefondan yükledi sorunsuz

rowel35

rowel35

Üye
arkadaşlar, şuan benim tel de henüz güncelleme yaptı. telefondan güncellemeye girdim ve 4 of 4 yazıyordu. hepsini seçtim ve 4 güncellemeyi indirmeye başladı. ( wifi ile )
daha sonra indirimi tamamladı. ancak 2 tane güncelleme başarısız dedi. 1 anna 2 ovi ne yapmam gerek?

SilentOne

SilentOne

Üye
bişi olmaz

forbidden5

forbidden5

Üye
uygulamalardan yazılım güncellemeye gir o iki güncellemeyi tekrar kurmayı dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt