Anna Müzik Çalar sorununa kesin ve kökten çözüm burada !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o.basar86

o.basar86

Üye
    Konu Sahibi
Anna Müzik Çalar sorununa kesin ve kökten çözüm burada !!!!
Arkadaşlar kesin ve kökten çözümü paylaşıyorum..

Ekte verdiğim dosyanın içindeki private klasörünü rofs2 dosyanızın içine atıp Nokia Cooker ile paketleyin ve cihazınızdaki tüm müzikleri Depo hafızasında ya da Hafıza kartında "Music" adı altında açtığınız klasörün içine atın.

Cihazı bu şekilde flashlayın. Telefon artık yalnızca şarkılarınızı bulacaktır.

Saygılarımla..

Dosyanın linki:

ЯReiS

ЯReiS

Üye
rof2 dosyasinda degisiklik yapabilmek icin once core dosyasinin korumasini kaldirmak gerek yoksa korumayi kaldirmadan direk rof2 ye atip flash yaparasaniz telefon acilmaz..2.siz bunu denediniz mi? rof2 icindede bir private klasoru yok mu? birde guvenilir mi? tesekkurler.

o.basar86

o.basar86

Üye
    Konu Sahibi
Evet haklısınız bunu eklemeyi unutmuştum. Core dosya korumasını kaldırmak gerek.

Bunun yanında ben bu paylaştığım dosyayı denedim. Kesinlikle çalışıyor. Hiçbir sistem dosyasına da ekstra bir işlem yapmaya gerek yok..

Bozmadan çalışmakta..

Saygılar...

02samsat

02samsat

Üye
tesekkürler

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
private ve resources klasörlerini salt okunur ve gizli yapıncada cözülüyor bune gerek yok

seyfipasa

seyfipasa

Üye
tesekkurler.

iatis

iatis

Üye
mustimix41

mustimix41

Üye
Bellede de gerceklesirmi bu olay?deneyicem simdi ins sorun olmaz...

----------Eklendi @ 00:54:10 ---------- Yazıldı @ 00:41:48 ----------

belle ivo 3.1 tr de denendi sonuc olumlu arkadaslar :)

NOT: bilmeyen arkadaslar için :)))

o.basar86

o.basar86

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar Belle'de de çalışıp çalışmadığını bilmiyordum ama arkadaşımız denemiş. Sonuç olumlu dediğine göre belle kullananlar da gönül rahatlığıyla deneyebilirler :)

aydındogan

Üye
Arkadaslar ben bu konuya yabancıyım tam tarıf edermısınz bana nerden baslamak lazım ben oyle bır klasor bulamadım

----------Eklendi @ 17:20:06 ---------- Yazıldı @ 15:36:43 ----------

arkadaslar bellede bir yontem buldum ve işe yaradı.hard format soft formmat attım ve e surucusunu bıcımlendırdıkten sonra işe yaradı tekrar muzık yukledım ve kutuphaneyı yenıle dedıgım de muzıklerden baska bırsey yok artık :)
işinize yarar belkı belle ve anna lılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt