'Anna' konu açılmasından bıktım bende ama bunu açmak zorundayım bi bakarsanız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
'Anna' konu açılmasından bıktım bende ama bunu açmak zorundayım bi bakarsanız?
ben bu nokianın yapacağı işi... müzik çalar halen sorunlu qt uygalamaları halen sorunlu sözde hataları düzeltiyorlardı alman annasının saatini düzenleyip postalamışlar bize bunlar ne biçim insan ıktı ya resmen enayi yerine koyuluruz..... :off::vur

şimdi bilen var mı sorunların çözümünü veya çözücekler mi? telefonu ingilizce yaparak olduğunu biliyorum ama ben bi ingiliz verdiği paradan daha çok para verip böyle şeyleri çekmeyi hak etmyrum.

• Beğen
Tepkiler: iatis

emre2574

emre2574

Üye
tr procude kodlu c7 ye anna guncellemesını yapınca ıng mı oldu

RedColt

RedColt

Üye
müzik çalar sorunu çözülmüştü bakabilirsin konulardan :) bir dosyayı gizliyorsun çözülüyor telefondan giriyorum o yüzden link veremiyorum

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım biliyorum o şekil olduğunu. bi kere uğraştım omadı. artı ingilizce yapıp müzik çaları yenilediğinde oyun müzikleri kalkıyor yeni fark ettim de ben neden böyle bişey çekeyim ki neden ingilizceye cevireyim dosya gizlemekle uğraşyım allahın ingilizi hak ediyorsa bunu bende hak ederim kardeşim. böyle bişey yok ya. :off:

• Beğen
Tepkiler: iatis

serkanet

Üye
telefonu depolama modunda pc ye bağla bilgisayarımdan depo hafızana gir private ve resourcez diye 2 tane klasör var onlara sağ tıkla özellikler de sadece gizli olan seçeneği işaretle salt okunur ve arşivi kaldır sonra müzik çaları aç kütüphaneyi güncelle müzikler uçmuş olacak :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
anlamıyorsunuz arkadaşlar ben neden uğraşayım böyle bişeyle diyorum milletten daha pahalı alıyoruz aldığımız destek ortada 14.2 bile sorun yoktu ya :off:

ownmyofmyowner

Üye
Bende de sürekli media aktarımı devam ediyor diyor ama birşey olduğu yok çözümü nedir?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
private kalasorune sag tiklayip ozellikler diyip alttan gizli secenegini isaretleyin ve salt okunur yapin uygula diyin size bir pencere aciulacak sadece bu klasore uygula diyin..alt klasorleri gizlemeyin..

• Beğen
Tepkiler: ownmyofmyowner
Emre-45

Emre-45

Üye
cozumunu belirtmis arkadaslar cozmek istiyorsan yaparsin sallamaya gerek yok. Begenmediysen 14.2 veya belle ye gec

ownmyofmyowner

Üye
private kalasorune sag tiklayip ozellikler diyip alttan gizli secenegini isaretleyin ve salt okunur yapin uygula diyin size bir pencere aciulacak sadece bu klasore uygula diyin..alt klasorleri gizlemeyin..

ya afedersin ama oyun seslerini mp3 player a atmasının sebebi nedir ? Nasıl düzelticez :S

vedat2957

Üye
Arkadaşlar müjde anna türkiye geldi nokia.com da açılda 15,09,11 21 saati ile

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konuyu açan arkadaş haklı.
Nokia, "Anna" güncellemesinde gerçekten eline yüzüne bulaştırdı.
(Güncellemenin gecikmesini saymıyorum artık.)

Eskisine göre hız ve görsellik yönünden iyileşme var biraz.
Ancak eski sürüme göre eksikleri de var, üstüne bir de uyumsuzluk sorunları eklenmiş.
Umarım "Belle" güncellemesinde bu hataları yapmaz ve mevcut sorunları giderirler.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
anlamıyorsunuz arkadaşlar ben neden uğraşayım böyle bişeyle diyorum milletten daha pahalı alıyoruz aldığımız destek ortada 14.2 bile sorun yoktu ya :off:
arkadasim sen okadar para verdim diyorsun.ya biz ne yapalim bende belcikada kaliyorum ilk cigtigi gun kurdum oviden ama burdada sorun ayni turkce dilinde kullanamiyoruz.aman zaten guncelledim 2 program QT alt program denedim baktim olmadi hemmen belle kurulumuna gectim hala belle kullaniyorum ve suppeeer:d: en azindan yuzum guluyor.
ama sunu bilmenizi isterim birdahi cihaz secimim kesinlikle
NOKIA ​olmuyacak...........

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
inşallah ufak bi güncellemeyle şu sorunları hallederler. bi de nokia türkiye yetkilileri ile nasıl konuşabiliriz? içimi dökmem lazım adamlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt