Anna İcon Maker

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anna İcon Maker
Arkadaşlar çok iyi bir site buldum belki çoğunuz biliyordur ama yinede paylaşıyorum:)
http://play.oob.gr/annasIconMaker/

doquqan5

doquqan5

Üye
Sağol

FRAPSDH

Üye
İkonları tekrardan nasıl oluşturuyoruz bilgi verirmisin ?

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
ben biliyordum önceden photoshopla yapıyorum yinede teşekkürler

FRAPSDH

Üye

nasıl yani:hmmm

- - - Eklendi - - -

rica ederim:)
Bu program anna ikona sahip olmayan eski uygulamaları yeni ikona çevirmiyor mu ? İşte o eski ikonu nasıl anna ikonuna çeviriyoruz Onu merak ettim.
. Gözata bastım uygulamanın sis dosyasını gösterdim işe yaramadı.EE nasıl kullanacağız ?

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
Bu program anna ikona sahip olmayan eski uygulamaları yeni ikona çevirmiyor mu ? İşte o eski ikonu nasıl anna ikonuna çeviriyoruz Onu merak ettim.
. Gözata bastım uygulamanın sis dosyasını gösterdim işe yaramadı.EE nasıl kullanacağız ?

yok kardeşim sis dosyası olmaz mesele kendine 55 pixel bir resim logo vs bişey çiz photoshop paint vb programla yaptığın logoyu sitede onu seçiyorsun anna ikon olarak karşına çıkıyor

- - - Eklendi - - -

png jpeg vb resim formatları destekliyor yani sadece resimi anna yapıyor dediğim gibi 50 yada 55 pixel olacak resmin çünki ortasında yer alacağı için anna sı büyük olmasın

_ardaa

_ardaa

Üye
Telefonunuz da ki ikoları anna ikonuna çevirmek için basit bir yol.

1-Telefona ekran görüntüsü alan uygulamayı yükleyin
2-ikonunu değiştirmek istediğiniz uygulamayı menü de bulun oranın ekran görüntüsünü alın
3-sonra kaydettiğiniz görüntüyü bilgisayara atın, photoshop yada benzeri programla kaydettiğiniz görüntü resminin içinden
değiştirmek istediğiniz ikonu 80x80 olarak şekilde kesin ve ayarlayın
4-Photoshop programı ile arka plan rengini transparan yapın
5-İlk mesajda ki linkte ki siteyi açın gözat butonu ile yaptığınız 80x80 ikonu seçin, işlem bittikten sonra 2 tane anna ikonlu resim çıkacak istediğinizi farklı kaydet ile kaydedin.
6-Kaydettiğiniz resmi yine photoshop ile açın tekrar 80x80 olarak ebatlarını ayarlayın, çünkü siz 50x50 bile yapıp siteye yolladığınızda size çıktı olarak 256x256 ebatında verecektir.
7-Kaydedip 80x80 ebatına getirdiğiniz resmi telefona atın ve telefona icon changer uygulamasını yükleyin, programla ikonu değiştirin.

Uzun gibi gözükse de en fazla 3dk zaman alır.

akinorta

Üye
bir de bu site var

- - - Eklendi - - -

ha bir de bu tabi:

- - - Eklendi - - -

eğer adobe illustrator veya inkscape den anlıyorsanız:

bu adresten öğrenin -->

Bu da şablon dosya takımı:

~Crusher~

~Crusher~

Üye
Sağolasın.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

bak kardeşim sen internette bulduğun herhangi bir resmi(png olursa daha iyi olur) bu sitede anna icon yapabilirsin. Sonra bu ikonu istediğin uygulamaya şu proyla uygulayabilirsin
http://www.maxicep.com/symbian-3-yazi-ekran-dil-araclari/icon-changer-1-05-s-3-signed-anna-belle-icons-added-and-modified-indir-download-640329.html;)

- - - Eklendi - - -

bir de bu site var

- - - Eklendi - - -

ha bir de bu tabi:

- - - Eklendi - - -

eğer adobe illustrator veya inkscape den anlıyorsanız:

bu adresten öğrenin -->

Bu da şablon dosya takımı:

eyvallah kardeşim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt