anna hiçbir şey yüklenmiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
anna hiçbir şey yüklenmiyor?
telefona anna yı yükledim yüklerken RM-596_MOO4.44.emmc.fbsx hatası vermişti şuan anna yüklü hiçbi sorun yaratmadan çalışıyo ama telefona hiçbi şekilde uygulama yüklenmiyor . nedenini bilen yada aynı sorunu yaşayan var mı?

slant1111

slant1111

Üye
yazılım güncellemesine girdiğinde hala anna download linkleri görünüyormu telefonda ?

time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
ne demek istediğini tam olarak anlamadım. ama telefondan yazılım güncellemesine girdiğimde hiçbirşey çıkmıyor

slant1111

slant1111

Üye
bende görünüyor senin konunla ilgili değil ama sorayım dedm .. :) senin konun hakkında bi çözüm yolu bilmiyorm ama tekrar flash at bence..düzeleceğini düsünüyorm..

marsoy

marsoy

Üye
benimde tlfonda ne oviden nede önceden indirdiğim dosyaların bazılarını kurmuyo sleeping secren fb browser vs vs gibi programları yüklemiyo ve yüklemiş gibi uygulama yöneticisinde görünüyo bu euro 2 kodunu yükledk ondan oluyo sanırım hçbir bilgim yok

tuzluca76

tuzluca76

Üye
hayır ya smart installerde sorun var .s bende de aynı sorun mevcut

slant1111

slant1111

Üye
arkadaslar bekleyin türkçe fw si gelmesi lazım ..ondan dolayı olusuyor bu sornlar ..

karasahinemre

Üye
dlna yüklenmiyor bi

time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
ovi anna çıktı diolar ama bende ne ovide nede telde güncelleme görünmüyor :s

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Aynen Bende De Görünmüyor.

ozcangoral

Üye
telefon dilini ingilizce yapın herşey yükleniyor.

• Beğen
Tepkiler: can1our ve marsoy
marsoy

marsoy

Üye
ewet şimdi bende denedm oldu tşklerrr :tşk:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
wala arkadaslar bende euro 2 germanyi flashladm hc bi sorun yok bende

trontr

Üye
depo hafızasını biçimlendirmeden yüklemeyin bence annayı. hatta hard formatta atın. ben şahsen öle yapıcam oviye gelince

tuzluca76

tuzluca76

Üye
ben pc bulunca yedek alcam herşeyi yapcam :) bu arada ingilizce işe yardı sağol :)

time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
kim bilir kaç uygulamada hata aldım şimdi ingilizce yi denemeye üşeniyorum :D bi ara bakcam saol.

WebStyle

WebStyle

Üye
Türkiye kodlarının çıkmasını beklemeliyiz bence bu saatten sonra :) ben şu anda sadece konuşmak, mesajlaşmak, film izlemek ve müzik dinlemek için kullanıyorum teli..

rafet383838

rafet383838

Üye
annayı yukleyenlerde gozukuyo suanda guncellemeler ovıye veya telefona gelmedı daha

time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
anna güncellemesi ovide gözüktü ama bikaç uygulamayı getirmek dışında bişey yapmadı temelde hala euro2 annası yüklü sistemde :s

rafet383838

rafet383838

Üye
turkıye versıyonu gelemdıgı ıcın olabılır belkıde ben daha bısey yuklemedım yanı guncelleme gelmesını beklıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt