Cane®
Üye
-
Konu Sahibi
-
çok eskiden yükleyenler çin annası yükledi, yeni yükleyenler alman annası yükledi euro 2, bu basit sorular için lütfen konu açmayın biraz araştırma yapın, ya da açık konularda soru sorun lütfen.
not: euro 2 alman annası türkçe karakterleri destekliyor, ancak bazı türkçe uygulamalarda sorun çıkarıyormuş bilginize.
Kardeşim bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ama bir sorum daha olcak bu alman annası c6-01 e yüklenmiyo mu ? Her yerde C7 ve N8 için naviden var . .?
c6-01 rm 718 için navide 22.14 euro2_germany güncellemesi var, indirip yüklemeyi denemedim, sunucuda olduğuna göre yüklenebilir phoneix aracılığı ile
çok eskiden yükleyenler çin annası yükledi, yeni yükleyenler alman annası yükledi euro 2, bu basit sorular için lütfen konu açmayın biraz araştırma yapın, ya da açık konularda soru sorun lütfen.
not: euro 2 alman annası türkçe karakterleri destekliyor, ancak bazı türkçe uygulamalarda sorun çıkarıyormuş bilginize.
Hadi ya bilmiyordum valla saol . Son bişi rica etsemPek anlamıyorum bu işlerden . Yüklenişi resimli veya anlatımı varmı ? Hep C7 ve N8 gördüm forumda ? Varsa link atarsan çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?