anna hakkında herkez bırsey dıyo kafam karıstı?(yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cane®

Cane®

Üye
    Konu Sahibi
anna hakkında herkez bırsey dıyo kafam karıstı?(yardım)
kımı anna yukledım kullanıyorum dıyor kımı daha gelmedı dıyor. kafam ıyıce karıstı bı bılgı verın arkadaslar bana. ne yapacam. navıye bakıyorum tel kodu yazınca gorunmuyo. ovıde gorunmuyo telefonda gorunmuyo. ama herkez yukledım dıyo? bende mı var bı sorun? ovıden guncelledım dıyende var gorustum 22sınde cıkacak dıyen de var. hangısıne ınanacaz?

yardımlarınızı beklıyorum

nameste108

Üye
çok eskiden yükleyenler çin annası yükledi, yeni yükleyenler alman annası yükledi euro 2, bu basit sorular için lütfen konu açmayın biraz araştırma yapın, ya da açık konularda soru sorun lütfen.

not: euro 2 alman annası türkçe karakterleri destekliyor, ancak bazı türkçe uygulamalarda sorun çıkarıyormuş bilginize.

legolas140

legolas140

Üye
çok eskiden yükleyenler çin annası yükledi, yeni yükleyenler alman annası yükledi euro 2, bu basit sorular için lütfen konu açmayın biraz araştırma yapın, ya da açık konularda soru sorun lütfen.

not: euro 2 alman annası türkçe karakterleri destekliyor, ancak bazı türkçe uygulamalarda sorun çıkarıyormuş bilginize.

Kardeşim bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ama bir sorum daha olcak bu alman annası c6-01 e yüklenmiyo mu ? Her yerde C7 ve N8 için naviden var . .?

nameste108

Üye
Kardeşim bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ama bir sorum daha olcak bu alman annası c6-01 e yüklenmiyo mu ? Her yerde C7 ve N8 için naviden var . .?

c6-01 rm 718 için navide 22.14 euro2_germany güncellemesi var, indirip yüklemeyi denemedim, sunucuda olduğuna göre yüklenebilir phoneix aracılığı ile :)

legolas140

legolas140

Üye
c6-01 rm 718 için navide 22.14 euro2_germany güncellemesi var, indirip yüklemeyi denemedim, sunucuda olduğuna göre yüklenebilir phoneix aracılığı ile :)

Hadi ya bilmiyordum valla saol . Son bişi rica etsem :D Pek anlamıyorum bu işlerden . Yüklenişi resimli veya anlatımı varmı ? Hep C7 ve N8 gördüm forumda ? Varsa link atarsan çok sevinirim..

Cane®

Cane®

Üye
    Konu Sahibi

arkadasım boyle seyler ıcın konu acma dıyorsunda zaten o konuları okudugum ıcın kafam karıstı.bu yuzden soruyorum.anlasam zaten burda bırısı cevap verse dıye beklemem.
ki acık konularda soru sordugumuzzda genelde ısını bıtıren daha da cevap yazmıyo
verdıgın bılgı ıcınde tsk ederım

nameste108

Üye
Hadi ya bilmiyordum valla saol . Son bişi rica etsem :D Pek anlamıyorum bu işlerden . Yüklenişi resimli veya anlatımı varmı ? Hep C7 ve N8 gördüm forumda ? Varsa link atarsan çok sevinirim..

yüklenişi n8 ve c7 ile neredeyse aynı sadece farklı variant seçiyorsun, forumda flash atımı ile ilgili bir sürü başlık mevcut.

nameste108

Üye
ne olduğunu kimse bilmiyor, başta dediğin gibi herkes farklı şey söylüyor, en iyisi bir kaç gün bekleyip naviye öyle bakmak, yoksa müşteri hizmetlerine sormak.

• Beğen
Tepkiler: Cane®
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt