anna güncellmesi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
anna güncellmesi?
geçen gün ovi suite ile güncellemeyi yapmıştım bugün telden bi bakayım dedim ölesine yine anna 1/2 ve 2/2 bide sosyal güncellemesi görünüyor teldekinin sürümümü farklı ki anna yüklü olduğu halde güncelleştirme gösteriyo önün deki tıkıda kaldıramıyosun önemli diyo illaki yükletecek onu yüklemeden diğer güncelleştirmeleri yükleyemicem. Asıl sorum bazıları telden yüklerken sorun yaşamış sanırım 2/2 yükleme hatasımı ne veriyomuş şimdi ben bu güncelleştirmeleri yapsam bi sorun çıkarmı sizce? Ya da gönül rahatlığıyla yapayım mı oviden yaptığım güncelleme sorun çıkartmadı herşeyim yerli yerinde bunu yapınca gidere diye çekiniyorum.
 

serinaga

Üye
Walla ben biraz daha bekleyip ne gibi sorunlar çıkıp nasıl çözümleniyor diye izlemedeyim halen.
 
İstersen ilk başta solft format at *#7370# sonra oviden anna 1/2 ve 2/2 bide sosyal güncellemesini yükle sorun olmaz
 

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
sen yanlış anladın heralde muhabbeti telde bişey yokken niye format atayım de herşeyi kaybedeyim ben sadece oviden yüklediğim halde telde yazılım güncellemelerine bakınca anna görünüyor sadece ileride çıkabilecek farklı güncellemeleri kurabilmek için onu ordan kaldırmak istiyorum yani onu yüklemeden telden başka hiçbir güncellemeyi tek olarak yapamıyosun.
 
Bende cihaza format atıp ovi deki güncelleme silinir düzelir diye düşündüm.
 

hizan

Üye


Kardeş teldekini de yükle'ki anna yazılımı tam olarak görevini yapsın. esas yazılım teldeki ok.
 
anna pr 1.2 ye gore daha iyi sadece 2 tane sorun var qt sorunu bn onu tel dilini ingilizce yaptım oradan ovi storeden sinemalar uygulamasını indirdim tabikide sinemalar inmaden once en güncelle qt iniyor indirme işlemi bittikten sonra tele res attım sonra dili tr ye çevirdim sorun kalmadı
2.sorunda oyun sesleri konusunda ondada playlist yap seç şarkılarını tmmdır 2 sorunda çözüldü
 

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş teldekini de yükle'ki anna yazılımı tam olarak görevini yapsın. esas yazılım teldeki ok.

tamam kardeş saol inşallah bi fazla sorunla karşılaştırmaz beni çünkü şu anda hiçbi sorunum yok telde
 

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
şimdi farkettim tek eksiğim quickoffice annayı yükledikten sonra gitmiş. sonradan yüklediğim herşey duruyo telin orjinal office prosu gidiyo ne saçma şey.
 

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
nihayet ya teldeki güncellemeleride yükledim tel süper oldu şimdi office prosuda geldi shazam bende yüklü olduğu halde bida geldi 2 tane shazamım war. müzikçalar da düzeldi artık oyun sesleri çıkmıyor artı ekolayzer ayarlanabilir yapmışlar nihayet tel oviden yüklediğimden daha stabil ve seri oldu. bütün uygulama oyun tema yerli yerinde nihayet telefonum tamamen sorunsuz. Sadece bişeyi anlamadım ofis e communicator diye bişey gelmiş biyerden oturum açıyor ama neyin oturumu anlamadım onu bilen varmı ne oturumu açıyoruz bununla baya karışık ayarları var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...