Anna Güncellemesinden Sonra Yüklü Uygulamalar Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
Anna Güncellemesinden Sonra Yüklü Uygulamalar Sorunu
Arkadaşlar Anna güncellemesini yaptım bir sorun dışında hiçbir sorunum yok. O da şu ki; yüklediğim bütün uygulamalar(oyunlar vs.) telefonda yüklü görünüyor ama açmak için kısayolları kaybolmuş onları geri alabilmenin bir yolu var mı yoksa hepsini uygulama yöneticisinden silip tekrar yüklemem mi gerek. Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

synergy11

synergy11

Üye
zaten sen kurarken sana yedekleme yap diyor :) ben hard format attım şimdi flash atıcam sonra depo hafızasını biçimlendirip tek tek uygulamaları kurucam :)

devil____boy

Üye
zaten sen kurarken sana yedekleme yap diyor :) ben hard format attım şimdi flash atıcam sonra depo hafızasını biçimlendirip tek tek uygulamaları kurucam :)

aynısını yaptım daha güzel oldu tertemiz sıfır annalı tel :alkis

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
Ben hard format flash falan o işlerden pek anlamıyorum daha doğrusu hiç denemedim. Normal bi şekilde Ovi Suitten güncelledim telefonumda 10.4 GB yer vardı yine 10.4 GB yer var baktım bütün oyunlar uygulamalar yüklü gözüküyor ama çalıştırmak için bi kısayolları yok. Bunları geri almanın bir yolu var mı yoksa tek tek uygulama yöneticisinden silip yüklemem mi lazım onu öğrenmek istiyorum.

_ardaa

_ardaa

Üye
Telefona reset atarak deneyin, 8 saniye açma/kapama tuşuna basılı tutun işe yarayabilir formattan önce denemekte yarar var bence.

m542tf

m542tf

Üye
Telefona reset atarak deneyin, 8 saniye açma/kapama tuşuna basılı tutun işe yarayabilir formattan önce denemekte yarar var bence.
işe yaramıyor uygulamaları tekrar yüklemek gerekiyor

juju6611

juju6611

Üye
EVET benımde aynı sorunum var..

StigmatA

Üye
uygulama yöneticisnde tüm oyunlarım ve uygulamalrım var fakat bendede aynı sorun var ilk başta yedekleyimmi diye sordu yedkele dedim şimdi yedek yok diyor fakat telefonda hepsi var gözüküyor.. gerçekten geri getirme şansımız yokmu. yoksa tek tek onlıar uygulama yöneticisnden silip bir dahamı yükleyeceğiz.

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
uygulama yöneticisnde tüm oyunlarım ve uygulamalrım var fakat bendede aynı sorun var ilk başta yedekleyimmi diye sordu yedkele dedim şimdi yedek yok diyor fakat telefonda hepsi var gözüküyor.. gerçekten geri getirme şansımız yokmu. yoksa tek tek onlıar uygulama yöneticisnden silip bir dahamı yükleyeceğiz.

Dediğin gibi ben de yedekledim ama yedek görümüyor herhalde bi çözüm olmadığına göre teker teker yükleceyeceğiz galiba :)

StigmatA

Üye
acaba çözümü vrda daha yeni olduğu için kimse farkedemedimi diye düşünüyorum. beklesemmi yoksa silsmmi elim titriyor silemiyorum:)

_ardaa

_ardaa

Üye
Peki sizler Anna paket 1/2 ve 2/2 olanları da yüklediniz mi

mfb2

mfb2

Üye
Peki sizler Anna paket 1/2 ve 2/2 olanları da yüklediniz mi
Evet ben yükledim ama hala görünmüyor dili ingilizce yaptım görünüyor format atıp tekrar kurayım dedim kilit kodu soruyor ben hiç kilit kodu koymadım telefona ve yazdıklarımıda kabul etmiyor ..

StigmatA

Üye
desene onca oyun ve uygulama yalan oldu. bunun içinmi bekledik anna güncellemesini.

_ardaa

_ardaa

Üye
İlginç:hmmm bir çözümü vardır elbet hemen format atmayın bence

StigmatA

Üye
bende onu diyorum bi bekleyelim bi çözümü olacaktır. yeni güncellem diye daha keşfedilmemiştir diye tahmin ediyorum.

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
Ben deneme amaçlı telefonun içine bir tane oyun yükleme dosyası attım ve silmeden tekrar yüklemeyi denedim. Paper Glider oyunuydu bu dosya; 1.0 sürümü 1.0 sürümüne güncellensin mi dedi çok çabuk bir şekilde tekrar yükledi baktım gelmiş kısayolu. Ama daha hoş bi yöntem olmalı tabi :D

StigmatA

Üye
yaf işte onları tek tek pc ye çek telefona at falan uzun sürer vardır bi karın ağprısı komple dosyalar hafızada olduğuna göre.

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
Ben teker teker tekrar yüklüyorum. Ne yapalım olan olucak artık bütün kayıtlar falan da gidiyor oyunlarda bilginize. (gerçi gitmemesi anormal olurdu :D)

cokonat_arda

Üye
Hepsini sorunsuz bir şekilde yükledim

böcük1905

Üye
arkadaslar bu yüklü olupta açmayan bütün uygulamalar telefon türkçe oldugu için açmıyor yani dil türkçe oldugu zaman o uygulamaları kullanamıyorsun dili ingilizce yap hepsini kullanabilirsin bi dene istersen. türkçe anna da sorun var

• Beğen
Tepkiler: eddiem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt