anna guncel cince

valla bende yükledim türkiyedeyim ama çin variantı vardı deişen bişi olmadı kurtuluş bi cevap verse...

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ekran goruntuleri buyrun

evet yine hata olustu zannedersem nfc program güncellemesi ile birlikte angry birdsin nfc li versiyonu gelecek.

ilginç ya.yüklendi dedi ama deişen bişi yok...

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadasim dedigim gibi bence sadece yardim destek bildirimleri degismistir.ama bu bile guzel bir haber bence iyilestirmeler geliyor demektir en azindan yuklemesi bile guzel demekki gecerli versiyon bizimki. ne mb ti sadece 2 kb lik guncelleme

arkadasim dedigim gibi bence sadece yardim destek bildirimleri degismistir.ama bu bile guzel bir haber bence iyilestirmeler geliyor demektir en azindan yuklemesi bile guzel demekki gecerli versiyon bizimki. ne mb ti sadece 2 kb lik guncelleme
2 kb neyse...

Ülkeden ülkeye farklılık gösteriyor olabilir ama zaten yanlış alarm mış

zaten şu şekilde yazıyordu Symbian Anna 1/2 diye yazıyordu arkadaşa yüklenenler banada yüklendi ama ne olduğunu anlamadım...

slm,ovi suite nin yeni versiyonunu indirip kurdum bakalim simdi yapacak mi.

valla kurtulusun dediği gibi olabilir.Sizce nasıl olur?

bu yükleme 1/2 ise eğer 2/2 de gercek anna olabilir.yani bu yükleme bir nevi ön yükleme olabilir.

valla bende çin variantı olduğu halde yüklendi...

çin variantı yüklü n8 lerde asıl bomba 2/2 yi yükleme esnasında patlıyabilir..o zaman tam larak ne olduğu anlaşılır bence