Anna for 5800 V60.0.003

Sponsorlu Bağlantılar

zeormayk40

Üye
yazılımdan istediim bi şeyi nasıl çıkarabilirim ?

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Ne istediğine bağlı:D

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
güzel fw ama mp3 ve videolar zil sesi olmuyor ...

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
O hatayı düzeltmiştim sen galiba ilk linktekini yükledin daha sonra güncelleştirdim.Bu arada cfw yi yeniden modluyorum ev ekranından bir görüntü

Biraz daha geliştirmeye çalışacam.

hsngr

hsngr

Üye
bekliyorum :alkis

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
Güncellenmiştir.

regasoft

regasoft

Üye
dostum neden sildin link leri tamda indirmekiçin heveslenmiştim bana özelden atarmısın linkleri bekliyorum ayrıca öyle hemen küsme zamanla bakarlar indirirler emin ol ;)

hsngr

hsngr

Üye
dostum neden sildin link leri tamda indirmekiçin heveslenmiştim bana özelden atarmısın linkleri bekliyorum ayrıca öyle hemen küsme zamanla bakarlar indirirler emin ol ;)

hitafnalsa ya ulaşamazsan ben atarım sana linki bende bu fw yi kullanıyorum çok güzel fw

regasoft

regasoft

Üye
ulaşamıyorum dostum sana zahmet paylaşabilirmisin linki benimle ? Çok teşekkürler şimdiden

regasoft

regasoft

Üye
yahu arkadaş biri şu linki paylaşabilirmi bukadar zormu yahu :)

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
mesaj attım foruma uzun zamandır girdiğim yoktu kusura bakma.

rocky_maraz

Üye
bu fw nin linkini elde etmek için ne yapmak lazım :D

<zxc

<zxc

Üye
version kaç bu ya 007 mi 101 mi

çok güzel olmuş bu arada v60 yüklü bakalım olcakmı downgrade için bi çözüm buldum olrsa anlatcam zaten jkalen adlı üyeden öğrendim :D

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
&#8203;V60 için güncellenmiştir....
Qt sorunu, performans iyileştirmeleri vs.. yapılarak güncellenmiştir....

Andrey.

Andrey.

Üye
yarın bakıp deneyeceğim

----------Eklendi @ 04:07:40 ---------- Yazıldı @ 03:51:58 ----------

kardeşm bu cfw,yi başka forumda gördüm adam kendi yapmış gibi paylasiyor emek hırsızı ,

----------Eklendi @ 04:07:58 ---------- Yazıldı @ 04:07:40 ----------

kardeşm bu cfw,yi başka forumda gördüm adam kendi yapmış gibi paylasiyor emek hırsızı ,

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
dostum cfwyi gece yarısı 2 sitede paylaştım. Belki paylaştığım diğer sitede görmüşsündür. Diğer sitede nickim fatih_61

ahmet2085

ahmet2085

Üye
yüklemeyi düşünüyorum, sürümümde v60.0.003. fakat bu işin bir riski var mıdır diye merak ediyorum? Veya bu işlemi yaptıktan sonra telefonu eski haline getirebiliyor muyuz?

hitafnalsa

Üye
    Konu Sahibi
telefona bir zararı olmaz eski haline getirmek için ovi programı ile tekrar orjinal yazılımını yükleyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: ahmet2085
dj_onur

dj_onur

Üye
Orj dnmek icin jaftan ayni seklde atsak olmymu?

Üst Alt