Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anna for 5800 V60.0.003
Sponsorlu Bağlantılar
zeormayk40
Üye
yazılımdan istediim bi şeyi nasıl çıkarabilirim ?
hitafnalsa
Üye
Konu Sahibi
Ne istediğine bağlı
BarisOlsun
Üye
güzel fw ama mp3 ve videolar zil sesi olmuyor ...
hitafnalsa
Üye
Konu Sahibi
O hatayı düzeltmiştim sen galiba ilk linktekini yükledin daha sonra güncelleştirdim.Bu arada cfw yi yeniden modluyorum ev ekranından bir görüntü
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Biraz daha geliştirmeye çalışacam.
hsngr
Üye
bekliyorum
hitafnalsa
Üye
Konu Sahibi
Güncellenmiştir.
regasoft
Üye
dostum neden sildin link leri tamda indirmekiçin heveslenmiştim bana özelden atarmısın linkleri bekliyorum ayrıca öyle hemen küsme zamanla bakarlar indirirler emin ol
dostum neden sildin link leri tamda indirmekiçin heveslenmiştim bana özelden atarmısın linkleri bekliyorum ayrıca öyle hemen küsme zamanla bakarlar indirirler emin ol
kardeşm bu cfw,yi başka forumda gördüm adam kendi yapmış gibi paylasiyor emek hırsızı ,
hitafnalsa
Üye
Konu Sahibi
dostum cfwyi gece yarısı 2 sitede paylaştım. Belki paylaştığım diğer sitede görmüşsündür. Diğer sitede nickim fatih_61
ahmet2085
Üye
yüklemeyi düşünüyorum, sürümümde v60.0.003. fakat bu işin bir riski var mıdır diye merak ediyorum? Veya bu işlemi yaptıktan sonra telefonu eski haline getirebiliyor muyuz?
hitafnalsa
Üye
Konu Sahibi
telefona bir zararı olmaz eski haline getirmek için ovi programı ile tekrar orjinal yazılımını yükleyebilirsin