Anna da Ovi Programlarını Yüklerken Sorun Yaşayanlar Buraya !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bekir23

Üye
    Konu Sahibi
Anna da Ovi Programlarını Yüklerken Sorun Yaşayanlar Buraya !!!
Anna Yazılım da Ovi deki Programları Sorunsuz Kurmak İçin Buraya !! Size Sunduğum 4 adet Yazılımını Sırayla Kurmanız Yeterli Olucaktır. Birinci Yazılım. İlk Bunu Kurun. İkinci.. Sonra Bunu Kurun üçüncü Yazılım. ondan Sonra Bunu Kurun En Son Yazılmı Olan dördüncü ise budur bunu da Kurduktan Sonra Ovi deki Programları Sorunsuz Bir Şekilde Kurabilirsiniz.. Bu Bilgi Nokıa Destek Hattı Aracılıya Sizlere Sunuyorum..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler

kartal3x

kartal3x

Üye
bunları tele mi hafıza kartına mı kuruyoruz acaba

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Anna Yazılım da Ovi deki Programları Sorunsuz Kurmak İçin Buraya !! Size Sunduğum 4 adet Yazılımını Sırayla Kurmanız Yeterli Olucaktır. Birinci Yazılım. İlk Bunu Kurun. İkinci.. Sonra Bunu Kurun üçüncü Yazılım. ondan Sonra Bunu Kurun En Son Yazılmı Olan dördüncü ise budur bunu da Kurduktan Sonra Ovi deki Programları Sorunsuz Bir Şekilde Kurabilirsiniz.. Bu Bilgi Nokıa Destek Hattı Aracılıya Sizlere Sunuyorum..
1 haric hicbiri inmiyor bilgin olsun.keske kaynagin linkini verseydin cozulmusmu kaynak bekliyoruz.turkcede denedinmi calisiyormu?

synergy11

synergy11

Üye
ben indirdim deniyeceğim.. evet 1 hariç inmiyor fakat başak forumdan alıntı yapmış orjinalinden indirdim :)

kartal3x

kartal3x

Üye
bağlantıda nokıa yazılı nokia yazarsanız iniyor

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

bekir23

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 2 3 4 yazılımın nokıa diyen bölümünü ı i yapmanız yeterli olucaktır.. bunları 1 2 3 4 diye yükleyin tlf bilgisayar depolama yerine attın ordan yükleyin.. sırasıyla sakın karışık yüklemeyin olamıyacaktır.

----------Eklendi @ 21:27:12 ---------- Yazıldı @ 21:25:42 ----------

arkadaşlar düzeltim şimdi tıklayıp indirebilirsiniz..

anah

anah

Üye
bağlantısı inmiyor.

chill35

chill35

Üye
bu dosya yok diyor birde bu dosyaları belleye kursak işe yararmı ?

tayko177

Üye
4. bağlantı da hata veriyor .

Nashhh

Nashhh

Üye
Arkadaşlar 4. uygulamayı QTMobility 1.1.3 diye goog emmiye aratın bulursunuz.
Yüklemeye gelince TR deneyince 1. uygulama yüklemedi yine QT sorunu baş gösterdi. Bende ENG yapıp 4 uygulamayıda hepsini kurdum. Sonra TR yapıp tekrar kurulmayan QT uygulaması olan satın almış olupta sadece ENG de kurulup çalışan pusula+ uygulamasını denedim yine kurmadı. Sonra TR olarak 2.-3.-4. uygulamaları kurmayı denedim oldu sonrasında yine Pusula+ denedim yine iptal ederek kurmadı. Bu ve bazı uygulamalar sadece ENG çalışıyor. Hala bir çözüm bulamadım.

http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...yukleme-sorunu-yardim-edermisiniz-545919.html inceleyin lütfen...

engin_erg

engin_erg

Üye
evet 4.de dosya bulunamadı diyor

Kutlubey

Üye
Aynı arkadaşın dediği gibi nokia destek hattından bu uygulamaların linkleri bana maille atıldı..Hepsini indirip sırayla yükledim fakat yine de bazı uygulamaları yükleyemedim. Sis dosyalarını ekte veriyorum, deneyin belki sizde düzelir.

hectobos

Üye
ya arkadaşlar bende indiremedim bu sonuncusunu..ama başka yerde okudum geçi bi çözüm indirmek istediğin uygulamalar varsa önce telefon dilini ingilizce yapın resart atacak açılacak ve yükleyin..sonra türkçe yaparsınız

Oz'

Üye
anna yukledıkden sonra ovi ye fazla grmeım zaten sacma sapan programlar var bı ara grdım annadan sonra cokda ıhtıyacım wardı ındrdım yukleme ıptal edıldı dedı sonra sorunu buraya yazıcaktım unuttum :) telefonu PC ye bagladım bırseyler ındrdım sonra ovi geldı aklıma ovidende bısıler ındrdım guzelce sorunsuz kurdum caliştrdım..geçici sorun bence buyuk bır sıkıntı yok

Kutlubey

Üye
ya arkadaşlar bende indiremedim bu sonuncusunu..ama başka yerde okudum geçi bi çözüm indirmek istediğin uygulamalar varsa önce telefon dilini ingilizce yapın resart atacak açılacak ve yükleyin..sonra türkçe yaparsınız
Üstteki mesajda hotfile linkinde 3 sis uygulamasını da verdim.Ordan indirebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt