Anna&belle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JustADreamer

JustADreamer

Üye
    Konu Sahibi
Anna&belle
Nokia C6-01 kullanıyorum . Bugün foruma girdim bir curcuna almış başını . Telefonun güncelleştirmelerini yaptım az önce Anna kuruldu sanırım , sonra onun 1-1 , 1-2 güncelleştirmeleri falan .
Şu an da sorun yok gibi gözüküyor . Millet baya sorun yaşamış . Acaba bende yaşıyorum da farkında mı değilim :D Ovi Suitten kurdum bu arada bütün güncelleştirmeleri . Sadece Social güncelleştirmesini yapmadı sebebi nedir acaba ?
Birde şu Communicator ne işe yarıyor ?
Anna'yla gelen yenilikler neler ?
Belle ne kurmam mı gerekiyor ?

Bilgi verirseniz sevinirim ..

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Belle'de Anna Gibi Bir İşletim Sistemi Güncellemesi Henüz Resmi Değildir. Annayla Hızlandırmalar Vs. Vs. Yenilikler Geliyor. Qt nin Smart İnstallerli Programlarında Sende Sorun Yaşayacaksın Ümitlenme İleride Anlarsın ;) Com.... Ne Bende Bilmiyorum :D Yoğunluıktan Dolayı Güncellememiştir Arada Yeniden Dene. Belleyi İster Kur İster Kurma :)

• Beğen
Tepkiler: JustADreamer
JustADreamer

JustADreamer

Üye
    Konu Sahibi
"Qt nin Smart İnstallerli Programlarında " burdan ne anlamam lazım ne tür programlar bunlar :D qt ne :D öyle bir dosya gördüm sanırım telefonda :D belle resmi olarak gelecek mi peki ? :D

SilentOne

SilentOne

Üye
sen daha telefonu tanımaya çalış anlarsın

mucaht

Üye
QT programlama dilidir 3.kişiler tarafından oyun program vs. yapılıp telefona yüklenebilir. Eğer telefonunuzda Anna güncellemesi yüklü ise bu şekilde yapılan bazı programları yüklerken internetten veri indirmek ister ve bu sırada telefon dili türkçe ise sorun yaratır ve yükleyemezsiniz ama telefonun dilini ayarlardan ingilizceye çevirirseniz bir sorun yaşamadan yükleyebilirsiniz.

Belle ise S^3 cihazlar için resmii olarak gelecek olan güncelleme ile yüklenilebilecek olan bir işletim sistemidir. Yüklemiş olduğunuz Anna güncellemesi ile telefon nekadar değiştiyse bunun daha da geliştirilmiş ve sistemin optimize edilmiş halidir. Anna'yı ara güncelleme olarak düşünebilirsiniz. Belle güncellemesi ile adeta yeni bir telefon almış gibi oluyorsunuz diyebilirim. Şu anda resmii bir Belle güncellemesi yoktur ve 2012 nin son aylarına kadar da çıkacağını pek sanmam. Yalnız bir şekilde Belle dosyaları sızdırıldı ve birkaç geliştirici tarafından sistem dittikçe geliştirilip yeni özellikler katılmaktadır. İsterseniz bu kullanıcılar tarafından paylaşılan Belle dosyalarını indirip telefonunuza flash atarak kurabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: kadir42 ve JustADreamer
JustADreamer

JustADreamer

Üye
    Konu Sahibi
QT programlama dilidir 3.kişiler tarafından oyun program vs. yapılıp telefona yüklenebilir. Eğer telefonunuzda Anna güncellemesi yüklü ise bu şekilde yapılan bazı programları yüklerken internetten veri indirmek ister ve bu sırada telefon dili türkçe ise sorun yaratır ve yükleyemezsiniz ama telefonun dilini ayarlardan ingilizceye çevirirseniz bir sorun yaşamadan yükleyebilirsiniz.

Belle ise S^3 cihazlar için resmii olarak gelecek olan güncelleme ile yüklenilebilecek olan bir işletim sistemidir. Yüklemiş olduğunuz Anna güncellemesi ile telefon nekadar değiştiyse bunun daha da geliştirilmiş ve sistemin optimize edilmiş halidir. Anna'yı ara güncelleme olarak düşünebilirsiniz. Belle güncellemesi ile adeta yeni bir telefon almış gibi oluyorsunuz diyebilirim. Şu anda resmii bir Belle güncellemesi yoktur ve 2012 nin son aylarına kadar da çıkacağını pek sanmam. Yalnız bir şekilde Belle dosyaları sızdırıldı ve birkaç geliştirici tarafından sistem dittikçe geliştirilip yeni özellikler katılmaktadır. İsterseniz bu kullanıcılar tarafından paylaşılan Belle dosyalarını indirip telefonunuza flash atarak kurabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim bilgi için . :)

SilentOne

SilentOne

Üye

kardeşim çok iyi anlatmıssın bu arda özür dilerim biraz artistik bir cewp oldu kardeşim tekrar özür dilerim

• Beğen
Tepkiler: kadir42

mucaht

Üye
Asıl ben teşekkür ederim.

serkanet

Üye
adamın telefonu c6-01 sızdırılan belle sadece n8 için şu anda az sonra konu açacak nerde belle diye

• Beğen
Tepkiler: strgroove
SilentOne

SilentOne

Üye
belle nezmn gelir yha

serkanet

Üye
:alkis biri geldi

SilentOne

SilentOne

Üye
:p :p :p :p :p

o.basar86

o.basar86

Üye
Nokia bu hızla devam ederse Belle 2012'den evvel gelmez diye düşünüyorum :)

Uruloki

Uruloki

Üye
resmi twitter adresinde yıl sonu geliyor dedi

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes belleyi kur sen boswer annayı ;) C6-01 belle suan yok ama gelnce at hemen

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
JustADreamer

JustADreamer

Üye
    Konu Sahibi
Biz orjinaldan şaşmayalım :) Belle gelirse OVİ'ye yükleriz :D

Orjinal derken oyunlar uygulamalar falan değil tabi :D:D

Belle de bu yıl sonu çıkacak diyor herkes beklemek lazım :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bence aralıkta belle gelecek kaçı ama bilmem . Anna geldi zaten belledeki çoğu şey annada var bellenin gelmesi daha çabuk olur diye düşünüyorum belle gelirse artık fandroidçilere hava atarız :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence aralıkta belle gelecek kaçı ama bilmem . Anna geldi zaten belledeki çoğu şey annada var bellenin gelmesi daha çabuk olur diye düşünüyorum belle gelirse artık fandroidçilere hava atarız :D

Aynen ;)

Anna bir geçiş güncellemesi olduğu için sancılı oldu, hala da sancıları eksiklikleri ve uyumsuzlukları sürüyor.
Ancak "Belle" güncellemesi büyük oranda "Anna" tabanına dayandığı için onun çıkışında bu kadar aksaklık olmayacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca Anna'da yaşanan sorunları da büyük oranda gidereceklerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt