Anna Altyazı desteği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Anna Altyazı desteği
Annanın altyazı desteği yok mu ? Belle iken film ile altyazı aynı olurdu.Altyazı unicode olurdu.Altyazıyı açardı.Ama Annada bu olmuyor mu ? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

mert41994

mert41994

Üye
Anna'da oluyor diye biliyorum ben. Film ile aynı dosyaya atın altyazı dosyasını film ile aynı isim uzantısını da srt yapın çalışmalı

fthcsgn

Üye
evet ben de anna da alt yazılı film izliyordum. Film ile aynı ada sahip olacak. Uzantısı srt olunca oluyor diye hatırlıyorum. Hatta tvye bağlayıp izliyordum.:)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Hayır olmuyor.Bu Belle iken oluyor.Ama Annada olmadı.Sanırım bir güncelleme varmış Anna güncellemeleri arasında onunla beraber bu özellik gelmiş diye bir şey okumuştum.Bunun hakkında bilgisi olan var mı ?

_ardaa

_ardaa

Üye
Anna için service pack 1/1 ve 1/2 güncellemerini yüklersen içinde video player güncellemesi var onunla düzelir sorunun.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Anna için service pack 1/1 ve 1/2 güncellemerini yüklersen içinde video player güncellemesi var onunla düzelir sorunun.

Her ikisinidemi yükleceğim birinde microsoft apps gibi saçma ve beğenmedim uygulamalar var. :(

_ardaa

_ardaa

Üye
Anna service pack içinde Microsoft uygulamaları var mıydı unuttum şimdi, varsa bile sonradan kaldırabilirsin problem olmaz, çünkü önce 1/1 yüklemeden 2/2 yüklemez, aslında bende bir tane video player dosyası var ama tam emin değilim istersen upload edeyim dene olmazsa artık service packleri yüklersin.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Anna service pack içinde Microsoft uygulamaları var mıydı unuttum şimdi, varsa bile sonradan kaldırabilirsin problem olmaz, çünkü önce 1/1 yüklemeden 2/2 yüklemez, aslında bende bir tane video player dosyası var ama tam emin değilim istersen upload edeyim dene olmazsa artık service packleri yüklersin.

O microsoft beni baya uğraştırmıştı kaldırdım ama bir tuhaf olmuştu flash falan atmıştım tekrar bulaşmak hiç istemiyorum ayrıca tek tek yüklenebiliyor oradan istediğini seçiyorsun ama bana hangisinin çözebileceği lazım :(

_ardaa

_ardaa

Üye
Video Player güncellemesi var onu yüklemen lazım sitede vardı sanırım anna video player diye aratırsan bulursun.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Video Player güncellemesi var onu yüklemen lazım sitede vardı sanırım anna video player diye aratırsan bulursun.

Anna video player olarak aradım ama bir sonuç elde edemedim :hmmm

ilkayuydu

Üye
kardeş ne yapacan annanın alt yazısını bolumizle.org var fıstık gibi gir yerli malı izle biraz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt